Home TOP NEWS Σπας Τζεβίζοβ: “Στην Κύπρο πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια – Η ΟΜΟΝΟΙΑ...

Σπας Τζεβίζοβ: “Στην Κύπρο πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια – Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η ομάδα της καρδιάς μου”

Με αφορμή την παρουσία του στην εκδήλωση που θα γίνει στις 4 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο της Λακατάμια και στην οποία θα τιμηθούν οι πρωταθλητές του 1987, ο Βούλγαρος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σπας Τζεβίζοβ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα 24sports.com.cy.


Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πως νοιώθεις που θα ξαναέλθεις στην Κύπρο;
«Νοιώθω υπέροχα. Είναι τιμή μου που θα έλθω για αυτή την εκδήλωση. Στην Κύπρο πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια. Η Ομόνοια είναι η ομάδα της καρδιάς μου.. Να σου πω την αλήθεια το σκεφτόμουνα λίγο με την πανδημία αλλά δεν μπορούσα να …αντισταθώ. Δεν γίνεται να μην έλθω »

Πόσο καιρό έχεις να έλθεις ;
«Πάρα πολύ καιρό. Πάνε 15 χρόνια! Πάντως όλα τα θυμάμαι. Υπέροχα χρόνια. Έχω πολλούς φίλους. Θέλω να δω το Φάνο τον Αγαπητό που μου βάφτισε το γιο μου και την Καλομοίρα Κυπριανίδου που μου βάφτισε την κόρη μου. Θυμάμαι όμως πάντοτε όλον αυτόν τον υπέροχο κόσμο της Ομόνοιας. Δεν υπάρχει πουθενά κάτι τέτοιο».

Παρακολουθείς την Ομόνοια, Σπας;
« Αστειεύεσαι; Ανελλιπώς. Κάθε εβδομάδα σε κάθε ματς είμαι …παρών. Η Ομόνοια πέρασε δύσκολα αλλά τα δυο τελευταία χρόνια έχει κάνει εξαιρετική ομάδα. Δυσκολεύτηκε λίγο να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά αυτή η δυσκολία το κάνει πιο γλυκό. Αυτή είναι η Ομόνοια. Αυτό της αξίζει. Αυτό αξίζει και στον κόσμο της. Κάθε χρόνο να διεκδικεί και πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Τώρα ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο;
«Αν και έχω πάρει σύνταξη, εργάζομαι ως σκάουτερ στη Λουτογκόρετς, που αυτή στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στη Βουλγαρία».

Σε χαιρετούμε. Θα τα πούμε στην εκδήλωση την Παρασκευή…
«Έγινε. Ανυπομονώ να έλθω»

Πηγή:24sports.com.cy