Home TOP NEWS Συμπληρώνεται σήμερα η 10άδα των πιθανών αντιπάλων!

Συμπληρώνεται σήμερα η 10άδα των πιθανών αντιπάλων!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ η προσοχή πέραν των μεταγραφικών είναι στραμμένη και στους πιθανούς αντιπάλους για τον Β΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.


Μέχρι στιγμής οι άνθρωποι της ομάδας μας γνωρίζουν τους 9 από τους 10 υποψήφιους αντιπάλους μας οι οποίοι είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς (Ελλάδα), η Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), ο Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), η Γιανγκ Μπόις (Ελβετία), ηΜάλμε(Σουηδία), η Κλουζ (Ρουμανία), η Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), η Λέγκια (Πολωνία) και η Σέριφ Τιρασπόλ(Μολδαβία).

Σήμερα το βράδυ η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Χάποελ Ιρόνι. Αν η Μακάμπι Τελ Αβίβ και την ίδια ώρα χάσει η Μακάμπι Χάιφα από την Χάποελ Μπερ Σέβα τότε θα ανέβει στην πρώτη θέση θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα είναι η ομάδα που θα συμπληρώσει την 10άδα.

Σε περίπτωση που δεν γίνει το πιο πάνω και κατακτήσει τον τίτλο τελικά η Μακάμπι Χάιφα τότε η ομάδα που θα συμπληρώσει τους δέκα πιθανούς αντιπάλους θα είναι η Φερεντσβάρος.

Το βράδυ λοιπόν θα συμπληρωθεί το παζλ με τους υποψήφιους αντιπάλους της ομάδας για τον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, του οποίου τα παιχνίδια θα γίνουν στις 20 ή 21 Ιουλίου.