Home TOP NEWS Το δικό μας μεγάλο ευχαριστώ σε σένα πρόεδρε!

Το δικό μας μεγάλο ευχαριστώ σε σένα πρόεδρε!


Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των επιτυχιών είναι σίγουρα οι ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι που μόχθησαν μέσα στο γήπεδο, σε μία ωραία και την ίδια ώρα εξαντλητική αγωνιστική χρονιά, για να μας δώσουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε.

Ο προπονητής μας, ο Λάρκου, ο Σίμος, όλο το προσωπικό της ομάδας είναι συντελεστές που μας οδήγησαν ξανά στη κορυφή. Και χρειάστηκε να λειτουργήσουν με απόλυτη αρμονία. Το έκαναν και μπράβο τους.

Το μεγάλο ευχαριστώ πάει στον πρόεδρο μας. Ο Σταύρος Παπασταύρου είναι ο άνθρωπος στον οποίο οφείλουμε όλοι μία μεγάλη υπόκλιση. Δεν είναι μόνο οι επιτυχίες και οι ιστορικές αγωνιστικές στιγμές. Είναι η ποιότητα του σαν άνθρωπος, η καθαρότητα του σαν ηγέτης, το επίπεδο του όντας στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού στην Κύπρο, που μας κάνει να αισθανόμαστε περήφανοι. Διότι στο πρόσωπο του βρήκαμε εκείνον που έμελλε να απλώσει το χέρι και να μας σηκώσει!

Διότι δεν μπορεί κανείς να βρει το παραμικρό για να αμφισβητήσει το πόσο καθαρά η ομάδα πορεύθηκε μέχρι να ανέβει στο ψηλότερο σκαλοπάτι του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Το δικό μας μεγάλο ευχαριστώ πρόεδρε σου ανήκει. Το αξίζεις!