Home TOP NEWS To Match.cy στέλνει Γαλλία τον Μποτεάκ – Αναφορά και στον Τιάγκο

To Match.cy στέλνει Γαλλία τον Μποτεάκ – Αναφορά και στον Τιάγκο

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Match.cy και του συνάδελφου Κωνσταντίνου Σκαμπύλη, αναφέρει ότι ο Έρικ Μποτεάκ θα αποχωρήσει από την ομάδα μας το ερχόμενο καλοκαίρι.


Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα της Λιγκ 1 και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Δεν έχει γνωστή μέχρι στιγμής η ομάδα που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, όμως αυτό που είναι γνωστό είναι ότι ο σύλλογος που έχει ενδιαφερθεί για να τον αποκτήσει θα συμμετέχει στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της νέας αγωνιστικής περιόδου, προοπτική η οποία δεν θέλει να την αφήσει να πάει χαμένη ο Μποτεάκ.

Επίσης στο εν λόγω ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της ομάδας μας, Τιάγκο ό οποίος αναμένεται ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ως γνωστόν το συμβόλαιο του Τιάγκο λήγει τώρα, ωστόσο αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι ο Βραζιλιάνος έχει συμφωνήσει σε όλα για την ανανέωση του συμβολαίου του και να συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα.

Θα περιμένουμε να δούμε τις επόμενες μέρες αν οι πληροφορίες του Match.cy επαληθευτούν κι αν οι δρόμοι του Γάλλου θα χωρίσουν με την ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει να παίζει με το “τριφύλλι” στο στήθος.