Home TOP NEWS Το ποσό της συμφωνίας για Ψάλτη

Το ποσό της συμφωνίας για Ψάλτη


Στην ιστοσελίδα balla.com.cy ο αθλητικογράφος Μιχάλης Παπαγεωργίου παραθέτει τις πληροφορίες του σε ότι αφορά στο ποσό της συμφωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Πάρη Ψάλτη.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ότι καλύτερο από οικονομικής άποψης, είναι η συμφωνία του Χριστόφορου Τορναρίτη για να παραχωρήσει τον Πάρη Ψάλτη στην Ομόνοια.

Καταρχήν, ο διεθνής ποδοσφαιριστής έκανε τη μεταγραφή, λόγω της εκπληκτικής του 2ετίας στους «μαυροπράσινους» με αποκορύφωμα τη σεζόν 2020-21.

Παρακολουθώντας κάποιος την απόδοση του, διαπίστωνε την τεράστια πρόοδο. Άρα λοιπόν, ο Πάρης Ψάλτης, κάνει το μεγάλοι βήμα στην καριέρα του, λόγω της δικής του επιμονής.
Ήταν στα… αζήτητα το καλοκαίρι του 2019 παρόλο ότι είχε φουλ σεζόν στον Ερμή Αραδίππου και πήγε στον Ολυμπιακό με ένα τυπικό θα λέγαμε συμβόλαιο, που δεν ξεπερνούσε τα δύο χιλιάρικα το μήνα!

Καθιερώθηκε στην ομάδα με τον Πάμπο Χριστοδούλου και απογειώθηκε με το Γιάννη Πετράκη αλλά και τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι ενδιαφέρον να το γράψουμε για να το μάθουν. Ο Πάρης εκτός από τη συνέπεια που έδειχνε στις καθημερινές προπονήσεις, έκανε επιπλέον προπόνηση 2-3 φορές τη βδομάδα στο γυμναστήριο του Νίκου Ανδρονίκου, μαζί με τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου με αποτέλεσμα να βγάλει την ολοκληρωμένη του ποδοσφαιρική εικόνα στο γήπεδο.

Σε ότι αφορά την οικονομική πτυχή της συμφωνίας Ολυμπιακού-Ομόνοιας, καταγράφεται στα συν των «μαυροπρασίνων» και ειδικά του Χριστόφορου Τορναρίτη που έκανε τον χειρισμό των διαπραγματεύσεων.

Οι πληροφορίες μας, θέλουν την συμφωνία να ανέρχεται στις 130-140 χιλιάδες ευρώ με την Ομόνοια να καλύπτει το 50% του συγκεκριμένου χρηματικού ποσού και το υπόλοιπο να καταβάλλεται στον Ολυμπιακό από άλλα πρόσωπα.

Σημασία έχει για τον Τορναρίτη, ότι πώλησε ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή στην καλύτερη δυνατή τιμή και δείχνει ότι εισέρχεται σε μία νέα φάση ο Ολυμπιακός. Πέρα από την καλή ομάδα, έχει και την πολυτέλεια να βάζει χρήμα, λόγω του καλού ρόστερ που έφτιαξε.