Home TOP NEWS Μάλλον ξεκάθαρη η 10άδα των πιθανών αντιπάλων μας

Μάλλον ξεκάθαρη η 10άδα των πιθανών αντιπάλων μας


Χθες βράδυ έγινε γνωστή άλλη μία πρωταθλήτρια. Στο Αζερμπαϊτζάν η Νέφτσι Μπακού πανηγύρισε τον τίτλο κερδίζοντας με γκολ στο 90ο λεπτό την Καραμπάκ, προσπερνώντας την έτσι στη βαθμολογία στο τελευταίο παιχνίδι.

Η πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν θα τοποθετηθεί στους αδύνατους στον πρώτο προκριματικό γύρο με 5000 ενώ η Καραμπάκ έχει 21000 και θα ήταν αυτή πιθανή μας αντίπαλος αν τερμάρτιζε στην πρώτη θέση.

Είναι πλέον δεδομένο πως η Λέγκια παίρνει θέση στους δυνατούς στο δεύτερο προκριματικό γύρο, το ίδιο ισχύει και για την Κλουζ, η Σέριφ Τιραπόλ είναι μάλλον βέβαιο πως θα τοποθετηθεί επίσης στο γκρουπ των δυνατών στον 2ο προκριματικό γύρο ενώ κοντά στον τίτλο είναι και η Μάριμπορ στη Σλοβενία η οποία θα συμπληρώσει τη 10άδα.

Αν λάβουμε ως δεδομένο πως η Τσέλσι θα καταφέρει να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα στο πρωτάθλημα Αγγλίας και θα γίνει επανατοποθέτηση ομάδων στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ τότε η Σλάβια δεν θα είναι πιθανή αντίπαλος μας στον 2ο προκριματικό, τη θέση της παίρνει ο Ολυμπιακός Πειραιώς με τη 10άδα των πιθανών μας αντιπάλων, αν όλα τα πρωταθλήματα ολοκληρωθούν χωρίς εκπλήξεις, να έχει ες εξής:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ολυμπιακός Πειραιώς, Γιανγκ Μπόις, Ερυθρός Αστέρας, Λουντογκόρετς, Μάλμε, Κλουζ, Λέγκια, Σέριφ Τιρασπολ και Μάριμπορ Σλοβενίας. 

Πέραν της Γιανγκ Μπόις και του Ολυμπιακού, οι υπόλοιπες θα αρχίσουν από τον 1ο προκριματικό.