Home TOP NEWS Το “who is who” του Πάρη Ψάλτη

Το “who is who” του Πάρη Ψάλτη

Ο Πάρης Ψάλτης φόρεσε σήμερα την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κι ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η μεταγραφή του στην ομάδα μας.


Ο Διεθνής δεξιός μπακ αποτελεί λοιπόν και επίσημα την δεύτερη μεταγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την φετινή περίοδο, ως γνωστόν πρώτος φόρεσε την “πράσινη” φανέλα ο Έκτορ Γιούστε.

To “who is who” του Πάρη Ψάλτη

Ο Ψάλτης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1996 στην Λευκωσία. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα άρχισε να τα κάνει από τις ακαδημίες του Αποέλ, όπου σε αυτές βρισκόνταν από το 2012 μέχρι το 2014.

Στην συνέχεια ο Κύπριος ακραίος μπακ ανέβηκε στην πρώτη ομάδα του Αποέλ όπου στα δύο χρόνια παραμονής του σε αυτό από το 2014 μέχρι το 2016 κατέγραψε πέντε συμμετοχές.

Από τον Αποέλ στον Ερμή

Στην συνέχεια ο Πάρης Ψάλτης μετακόμισε στην Λάρνακα για να αγωνιστεί με την φανέλα του Ερμή Αραδίππου. Στους “Φτεροπόδαρους” ο Διεθνής κύπριος μπακ, αγωνίστηκε τρία χρόνια καταγράφοντας 70 συμμετοχές, πετυχαίνοντας σε αυτές και ένα γκολ.



Η παρουσία του στον Ολυμπιακό και… η εκτόξευση!

Μετά την παρουσία του στον Ερμή ο Ψάλτης επέστρεψε στην Λευκωσία για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Στον Λευκωσιάτικο σύλλογο έμεινε για δύο χρόνια όπου κατέγραψε 52 συμμετοχές, καταγράφοντας σε αυτές ένα γκολ και δύο ασίστ.

Στους “μαυροπράσινους” ο Πάρης Ψάλτης έκανε εξαιρετικά παιχνίδι, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η οποία “χτύπησαν” την πόρτα του Ολυμπιακού και κατάφεραν να τον φέρουν στο “Ηλίας Πούλλος”.

Κεφάλαιο Εθνική

Να σημειώσουμε ότι ο Ψάλτης αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια και με την Εθνική Κύπρου U21, ενώ φέτος κατάφερε να πάρει κλήση και στην Εθνική Ανδρών και αγωνίστηκε και σε ένα παιχνίδι.

Το μεγάλο βήμα… η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Μετά την αποχώρηση από τον Αποέλ στον οποίο δεν κέρδισε θέση, ο Πάρης Ψάλτης πείσμωσε, έσκυψε το κεφάλι και δούλεψε και τώρα δικαιώνεται με μια μεγάλη μεταγραφή στην πρωταθλήτρια ΟΜΟΝΟΙΑ.

Υποδεχόμαστε λοιπόν τον Κύπριο αμυντικό στην ομάδα μας και ευχή μας είναι η παρουσία του σε αυτή να συνοδευτεί με συμμετοχές και πολλές και μεγάλες επιτυχίες.