Home TOP NEWS Η σύμπτωση που συνδέει ΟΜΟΝΟΙΑ και Βίντι Ουγγαρίας!

Η σύμπτωση που συνδέει ΟΜΟΝΟΙΑ και Βίντι Ουγγαρίας!

Μετά την απόκτηση του Μίκαελ Λούφτνερ από την Βίντι η ιστοσελίδα 24sports.com.cy θυμήθηκε τους τέσσερεις ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Βίντι και στην ΟΜΟΝΟΙΑ.


Αυτούσιο το άρθρο:

Μια απίστευτη σύμπτωση φαίνεται πως συνδέει την Ομόνοια με την Βίντι Ουγγαρίας, μετά και την σημερινή απόκτηση του Μίκαελ Λούφτνερ από μέρους της ουγγρικής ομάδας.

Ο Τσέχος πρώην κεντρικός αμυντικός της Ομόνοιας είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα αγωνιστεί και στις δύο ομάδες. Προηγήθηκαν οι Βίτορ Γκόμες, Άνταμ Λανγκ και Μάρκο Τσέποβιτς, προς στους οποίους ο Λούφτνερ ζήτησε τη γνώμη τους πριν ενταχθεί στην ουγγρική ομάδα.

Ο Πορτογάλος μέσος αγωνίστηκε για δύο σεζόν στην ουγγρική ομάδα (2012/13 και 2013/14), έχοντας 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με ένα γκολ και δύο ασίστ. Ως γνωστό, ο Γκόμες βρίσκεται στο ψάξιμο για τον νέο ποδοσφαιρικό του σταθμό, μετά την αποχώρησή του από τους νέους πρωταθλητές Κύπρου.

Ο Ούγγρος κεντρικός αμυντικός έπαιξε για μια σεζόν στην Βίντι (2015/16), έχοντας 36 συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την άλλη, ο Σέρβος επιθετικός αγωνίστηκε από το 2016 μέχρι το 2020 στην ουγγρική ομάδα, έχοντας 47 γκολ σε 114 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο με την φανέλα της.

Στην τεχνική ηγεσία της ουγγρικής ομάδας, όμως, βρισκόταν για μια σεζόν και ο Χένινγκ Μπεργκ. Την σεζόν 2016/17, ο Νορβηγός νυν τεχνικός των «πρασίνων» της Λευκωσίας κοούτσαρε τη Βίντι σε 42 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά δεν κατέκτησε κάποιο τρόπαιο.

Πηγή: 24sports.com.cy