Home TOP NEWS Με φάρο την περσινή πορεία στην Ευρώπη!

Με φάρο την περσινή πορεία στην Ευρώπη!

Όντας πρωταθλήτρια η ΟΜΟΝΟΙΑ και ξεκινώντας απευθείας από τον Β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα στο γκρουπ των αδυνάτων, ήταν ηλίου φαεινότερο να προκύψει ένα δύσκολος αντίπαλος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν κληρώθηκε με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πλέον μπροστά της έχει μια τεράστια πρόκληση και θα χρειαστεί να κάνει την υπέρβαση απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο για να μπορέσει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον Γ’ προκριματικό.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ξεκινήσει το ταξίδι της από την Κροατία, έχοντας φάρο την περσινή πολύ καλή πορεία της που την οδήγησε στα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ το οποίο δεν άλλαξε και πολύ από τα πέρσι είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα στην Ευρώπη και έστω κι αν έχει την ταμπέλα του αουντσάϊντερ θα κληθεί να παλέψει για να πετύχει την έκπληξη, άλλωστε στο ποδόσφαιρο η μπάλα είναι στρογγυλή και είδαμε πολλές φορές να γίνονται εκπλήξεις.

Από εδώ και μπρος αυτό που η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται είναι τόσο την αγωνιστική, όσο και την μεταγραφική υπέρβαση για να μπορέσει το ταξίδι της Ευρώπης να είναι μεγάλο. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του, είμαστε βέβαιοι ότι μέχρι τις διπλές αναμετρήσεις με τους Κροάτες θα κάνουν τα πάντα για να περάσουν τη φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές, ότι κυνηγάμε κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους.

Από εκεί και πέρα στο κομμάτι των μεταγραφών, παραμένουν ανοικτά τα κεφάλαια για τον μέσο και τους δύο ακραίους επιθετικούς και γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους Νεόφυτο Λάρκου και τους συνεργάτες του να εξευρεθούν οι ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να έρθουν και να “εμβολιάσουν” την ομάδα με ακόμη περισσότερη ποιότητα.