Home TOP NEWS Πότε να αναμένουμε τις επιστροφές των Λανγκ, Χούμποτσαν και Ντούρις

Πότε να αναμένουμε τις επιστροφές των Λανγκ, Χούμποτσαν και Ντούρις


Είναι σε εξέλιξη τα παιχνίδια του Γιούρο 2020 με τους τρεις ποδοσφαιριστές μας που βρίσκονται στις αποστολές των Εθνικών τους ομάδων να ενσωματώνονται με την ομάδα με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους στη μεγάλη διοργάνωση.

Η Ουγγαρία του Άνταμ Λανγκ άρχισε με ήττα χθες από την Πορτογαλία, συμμετέχει στον δυσκολότερο όμιλο και δύσκολα θα μπορέσει να προχωρήσει. Το ερχόμενο Σάββατο παίζει με τη Γαλλία ενώ το τελευταίο της ματς στον όμιλο θα γίνει την Τετάρτη 23 του μηνός κόντρα στη Γερμανία.

Η Σλοβακία των Ντούρις και Χούμποτσαν, με τη νίκη που πέτυχε κόντρα στην Πολωνία, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να προχωρήσει. Η Ισπανία αν και δεν έπεισε παραμένει πρώτο φαβορί για την πρωτιά ενώ ανοικτό θεωρείται το παιχνίδι των Σλοβάκων με τη Σουηδία. Την Παρασκευή οι Σλοβάκοι δίνουν τον καθοριστικό αγώνα με τους Σκανδιναβούς ενώ οι υποχρεώσεις της στον όμιλο τελειώνουν στις 23 του μηνός με τον αγώνα με την Ισπανία.

Αν η Σλοβακία τερματίσει πρώτη θα παίξει στις 29 του μήνα με μία εκ των καλύτερων 3ων, αν τερματίσει 2η θα παίξει στις 28 του μηνός με το 2ο του 4ου ομίλου (Αγγλία, Κροατία, Τσεχία, Σκωτία)  ενώ αν εξασφαλίσει πρόκριση ως μία από τις καλύτερες τρίτες θα παίξει στις 27 του μηνός με τον πρώτο του 3ου ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Β. Μακεδονία).

Δεν θα πάνε στην Κυπερούντα οι 3 ποδοσφαιριστές μας. Ο Λανγκ μάλλον θα ενσωματωθεί με την ομάδα στην Πολωνία όπου θα μεταβεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στις 28 του μηνός ενώ οι Ντούρις και Χούμποτσαν θα χάσουν, αν η Σλοβακία προκριθεί, κάποιες μέρες από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.