Home TOP NEWS Συνεχίζεται το “σαφάρι” για την ενίσχυση της ομάδας μας!

Συνεχίζεται το “σαφάρι” για την ενίσχυση της ομάδας μας!

Δύο βδομάδες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας, οι εκκρεμότητες σε ότι αφορά στον προγραμματισμό είναι συγκεκριμένες και γίνεται προσπάθεια για να κλείσουν το συντομότερο.


Μετά την ενίσχυση στην αμυντική γραμμή με τους Έκτορ Γιούστε και Πάρη Ψάλτη, στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν ρίξει όλο το βάρος στην ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ως γνωστόν θα γίνουν τρεις κινήσεις οι οποίες θα καλύψουν τα κενά που άφησαν με την αποχώρηση τους οι Βίτορ Γκόμες και ο Τιάγκο, αλλά και το κενό που αφήνει ο Ασάντε του οποίου θα καθυστερήσει η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που αποκόμισε λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Από την στιγμή που στην ΟΜΟΝΟΙΑ διατηρήθηκε σε μεγάλο βαθμό ο βασικός κορμός δίνει την δυνατότητα και την ευκαιρία στους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑ να δουλέψουν στο κομμάτι του προγραμματισμού χωρίς ιδιαίτερη πίεση και άγχος, έχοντας ως στόχο να κάνουν σωστές επιλογές και να φέρουν ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν κι άλλο επίπεδο την ομάδα μας.

Είναι γεγονός ότι χάθηκε αρκετός χρόνος, με την περίπτωση Τορνίκε Οκριασβίλι, ωστόσο μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου στην Κυπερούντα  απομένουν δύο βδομάδες, διάστημα εντός του οποίου αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις στο κομμάτι των μεταγραφών.

Στόχος των ανθρώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως γράψαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα είναι οι όποιες κινήσεις απόμενουν να γίνουν, να γίνουν πριν την προετοιμασία στην Πολωνία έτσι ώστε ο Χένιγνκ Μπεργκ να έχει όλους του, τους ποδοσφαιριστές (πλην αυτούς που θα απουσιάζουν στο Euro) για να δουλέψει μαζί τους.