Home TOP NEWS Ξεκίνησε την δουλειά ο Φαμπιάνο για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Ξεκίνησε την δουλειά ο Φαμπιάνο για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Το τελευταίο διάστημα το όνομα του Φαμπιάνο ακούγεται πολύ έντονα και διαρκώς στα ρεπορτάζ των Ελληνικών ομάδων, αρχικά έπαιξε για την ΑΕΚ, μετά για τον Ολυμπιακό και τώρα για τον Παναθηναϊκό.


Είναι λογικό μετά από μια εξαιρετική σεζόν και μετά από τόσες διακρίσεις που έλαβε ο κορυφαίος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος να έχει μπει για τα καλά στο “μάτι” και στο στόχαστρο ομάδων.

Πάντως σε χθεσινές δηλώσεις του ο μάνατζερ του Φαμπιάνο αποκάλυψε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μιλά με την πλευρά του για ανανέωση της συνεργασίας. Να θυμήσουμε ότι ο Φαμπιάνο έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα μας και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γκασπάρ Φρέιρε οι συζητήσεις γίνονται για τριετές νέο συμβόλαιο…

Όπως και να έχουν τα πράγματα ο Φαμπιάνο φαίνεται ότι έχει κλείσει τα μάτια και τα αυτιά σε όλα αυτά που γράφονται και ξεκίνησε δειλά – δειλά να ζεσταίνει τις μηχανές του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Βραζιλιάνος αυτή την στιγμή μπορεί να βρίσκεται σε διακοπές όμως φόρεσε την πράσινη φανέλα και ξεκίνησε την δουλειά και το ζέσταμα για την έναρξη της προετοιμασίας με την ΟΜΟΝΟΙΑ.