Home TOP NEWS Οργανωμένοι ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Δεν πρόκειται να ανεχτούμε ούτε συμβιβασμούς, ούτε εκβιασμούς, ούτε κοροϊδία»

Οργανωμένοι ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Δεν πρόκειται να ανεχτούμε ούτε συμβιβασμούς, ούτε εκβιασμούς, ούτε κοροϊδία»

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν τα οργανωμένα σύνολα των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε ολόκληρη την Κύπρο. Θέμα της ανακοίνωσης, το γήπεδο


Η ανακοίνωση:

Ούτε βήμα πίσω. Απλά, σταράτα και Ομονοιάτικα. Όχι για το γαμώτο αλλά γιατί πολύ απλά το άδικο δεν το αντέχουμε, το σιχαινόμαστε, το πολεμάμε. Οι αδικαιολόγητες χρεώσεις που εναλλάσσονται αναλόγως ομάδας, η παραχώρηση των καντινών και άλλων χώρων σε συγκεκριμένης ομάδας παράγοντες δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή.

Δεν υπάρχουν πιο απλά λόγια να παραθέσουμε το γιατί εμείς δεν γουστάρουμε ούτε γήπεδα, ούτε καρέκλες, ούτε την ευκολία μας. Γεννηθήκαμε για να υπηρετούμε τη μεγάλη ιδέα της Ομόνοιας και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Ο πράσινος λαός δεν μπορεί να αποδεχτεί από κανένα να του καταπατεί την περηφάνια που ανέκαθεν είχε. Γεννηθήκαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες, από εκβιασμούς για να αποκηρύξουμε τις αρχές μας και τις ιδέες μας. Δεν κάναμε ποτέ δεύτερες σκέψεις. Ούτε και σήμερα θα κάνουμε. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε ούτε συμβιβασμούς, ούτε εκβιασμούς, ούτε κοροϊδία.


Όσο για τις απειλές και τους εκβιασμούς του ΓΣΠ, δηλώνουμε ξεκάθαρα συνεχίστε ακόμη και τώρα να εκτίθεστε ανεπανόρθωτα. Συνεχίστε να βγάζετε όλα σας τα οπαδικά συναισθήματα αλλά προ πάντων τα ψυχολογικά που σας έχουν δημιουργηθεί από τη φετινή μας πορεία. Συνεχίστε να επιβεβαιώνετε όσα τόσα χρόνια φωνάζαμε, να είσαστε απλά υποκινούμενοι και υπηρέτες των διαταγών που έρχονται άνωθεν. Να κανονίζεται τους δικούς σας, τους ευνοούμενους και να μοιράζεστε την πίττα με τους λίγους και εκλεκτούς.

Παρόλο που δεν έχουμε ψευδαισθήσεις, άλλωστε πρόσφατα ζήσαμε το γεγονός με την παραχώρηση του Μακαρίου, καλούμε την πολιτεία να ενισχύσει την Ομόνοια στην προσπάθεια που κάνει για να σταματήσει ευνοϊκή μεταχείριση κάποιων. Να σταθεί έστω και μια φορά με το δίκιο και να μην σκεφτεί χρώματα και καταστάσεις.

Τέλος απαιτούμε από όλους τους αρμόδιους φορείς να ενισχύσουν την Ομόνοια να κτίσει το δικό της σπίτι. Δεν εννοούμε μόνο οικονομικά. Οφείλει η λαοφιλέστερη ομάδα να έχει το δικό της γήπεδο, γήπεδο που θα είχαμε εδώ και 47 χρόνια αλλά μας στέρησε η προδοσία του τόπου μας και η Τούρκικη εισβολή.

Υ.Γ. Προς Δ.Σ. ΓΣΠ, σας ευχόμαστε να μείνετε μόνο με τις μικρές ομάδες.

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics
Fan Club Λακατάμιας
ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού
ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας
Όμιλος Γυναικών Ομόνοιας
Κοκκινοχώρια Crew
ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς