Home TOP NEWS Παιχνίδι που δίνει τίτλο και αποτελεί πρόβα Ευρώπης

Παιχνίδι που δίνει τίτλο και αποτελεί πρόβα Ευρώπης


Ανοίγει απόψε η αυλαία της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς στην Κύπρο με τον αγώνα για το Σούπερ Καπ μεταξύ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της Ανόρθωσης.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, θα αρχίσει στις 21:00 και δίνει στη νικήτρια ομάδα τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Για την ΟΜΟΝΟΙΑ έχει διπλή σημασία ο αποψινός αγώνας αφού θα αποτελέσει και την τελευταία πρόβα πριν η ομάδα ριχθεί στη μάχη της Ευρώπης.

Υπάρχουν απουσίες για τον Χένινγκ Μπεργκ. Ενδεικτικό αυτού, το γεγονός ότι η αποστολή για το παιχνίδι αποτελείται από μόλις 18 παίκτες.

Αναμένεται αρκετός κόσμος απόψε στο γήπεδο της πρωτεύουσας. Ήδη οι ΟΜΟΝΟΙΑτες έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια για την ανατολική εξέδρα. Έχουν μείνει εισιτήρια για τη βόρεια κερκίδα και τα οποία σήμερα αναμένεται να εξαντληθούν κι αυτά.

Η ΟMONOIA κατέκτησε το τελευταίο της Super Cup πριν εννέα χρόνια, το 2012, όταν νίκησε με 5-3 την ΑΕΛ. Η Ανόρθωση κατέκτησε το τελευταίο της Super Cup το 2007, όταν νίκησε το ΑΠΟΕΛ με 2-1.

ΟMONOIA και Ανόρθωση δικαιούνται να πραγματοποιήσουν στον αποψινό αγώνα μέχρι πέντε αλλαγές ενώ, σύμφωνα με την προκήρυξη, σε περίπτωση ισοπαλίας, δεν υπάρχει ημίωρη παράταση και η νικήτρια ομάδα θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Διαιτητής τους αγώνα θα είναι ο Τιμόθεος Χριστοφή, στο VAR θα είναι ο Βασίλης Δημητρίου ενώ βοηθοί οι Μιχάλης Σωτηρίου και Παύλος Γεωργίου.