Home TOP NEWS Tο μυαλό όλων τώρα στην Φλόρα Ταλίν!

Tο μυαλό όλων τώρα στην Φλόρα Ταλίν!

Το γνωρίζαμε από την αρχή ότι η ομάδα μας θα είχε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην Ντιναμό. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, έτσι και στο δεύτερο η ΟΜΟΝΟΙΑ κοίταξε στα μάτια την Ντιναμό Ζάγκρεμπ όμως δεν πήρε αυτό που ήθελε από τις δύο αναμετρήσεις και γνώρισε τον αποκλεισμό με δύο ήττες και συνολικό σκορ 3-0.


Πλέον οι ποδοσφαιριστές μας και η τεχνική ηγεσία, γυρίζουν σελίδα και πλέον σκέφτονται την συνέχεια και τα παιχνίδια για το Europa League με την Φλόρα Ταλίν. Η ομάδα μας στις διπλές αναμετρήσεις κόντρα στους Εσθονούς θα είναι το φαβορί κάτι που κληθεί να το επιβεβαιώσει και στις τέσσερις γραμμές.

Η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι με την Φλόρα, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ την Πέμπτη(5/8) θα αρχίσει από την ερχόμενη Πέμπτη, καθώς σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει προγραμματισμένο φιλικό, έτσι ώστε ο Χένινγκ Μπεργκ να δει και να βγάλει συμπεράσματα για κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν πήραν χρόνο κόντρα στους Κροάτες.


Λοϊζου και Τζιωνής σε μια βδομάδα θα είναι ακόμη πιο έτοιμοι, ενώ θα αυξηθούν και οι επιλογές του Χένινγκ Μπεργκ ενόψει των Εσθονών αφού θα έχει στην διάθεση του, τους Ατιεγμουέν, Κίκο και κατά πάσα πιθανότητα και τον Γιούστε κι αν η ΟΜΟΝΟΙΑ προχωρήσει και σε άλλη μεταγραφή πριν το ματς ο Νορβηγός θα έχει επιπλέον ακόμη μια επιλογή.

Η ομάδα σηκώνει κεφάλι και σκέφτεται το πρώτο παιχνίδι με τους Εσθονούς. Η ομάδα μας αποκόμισε εμπειρίες από τις διπλές αναμετρήσεις με την Ντιναμό, οι ποδοσφαιριστές έβαλαν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους και τώρα θα είναι ακόμη πιο έτοιμοι για να τα δώσουν όλα για τους ομίλους του Europa League εκεί που αγωνίστηκαν και την περσινή σεζόν.