Home TOP NEWS Χενκ Χάουαρντ: “Είδα μια Ομόνοια να παίζει θαυμάσια”

Χενκ Χάουαρντ: “Είδα μια Ομόνοια να παίζει θαυμάσια”

Ο Ολλανδός τεχνικός, Χενκ Χάουαρντ, που δούλεψε στο παρελθόν στην ΟΜΟΝΟΙΑ βρέθηκε στην μετά από πολλά χρόνια και παρακολούθησε δια ζώσης την Πέμπτη το βράδυ στο ΓΣΠ το ματς της ομάμας με την Άντβερμπ για τα πλέι οφ των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά το παιχνίδι ο Χενκ Χάουαρντ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα 24sports.com.cy.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

« Η Ομόνοια στο πρώτο μισάωρο του αγώνα δεν είχε καλή απόδοση. Μου φάνηκε παθητική. Έδωσε την πρωτοβουλία στον αντίπαλο. Είδα και κάποια προβλήματα αμυντικά. Στο δεύτερο μέρος όμως εντυπωσιάστηκα από αυτό που είδα. Είδα μια Ομόνοια να παίζει θαυμάσια. Να γίνεται επιθετική και να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα. Η κυκλοφορία της μπάλας ήταν σε μερικές περιπτώσεις εξαιρετική. Η Ομόνοια, ήταν με τον τρόπο που έπαιξε, μια σπουδαία ομάδα απέναντι σε μια πολύ καλή Βελγική ομάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να προκριθεί ξανά στους ομίλους του Γιουρόπα Λινγκ. Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή γιατί η Αντβερμπ θα προσπαθήσει με όλες της τις δυνάμεις για να πάρει αυτή την πρόκριση


Από πλευράς προσώπων ο Ολλανδός κόουτς μας είπε τα εξής: «Έκανε σπουδαίο παιχνίδι ο Λοΐζου τον οποίον, όπως ξέρετε, έχω δει ξανά και έχω μιλήσει θετικά γιαυτόν στην Μπρυζ. Έπιασε μεγάλη απόδοση και έδειξε ξανά το ταλέντο του. Μου άρεσε και ο άλλος μικρός, ο σέντερ φορ (περί του Κακουλλή η αναφορά). Είδα πολύ καλά στοιχεία. Συνεργάζονται καλά και μπορούν να προσφέρουν πολλά στην Ομόνοια. Πολύ καλός ήταν και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός (αναφέρεται στον Παναγιώτου). Μεγάλος παίκτης είναι το Νο 16 (Γκόμεθ). Αυτό δείχνουν οι κινήσεις του στο γήπεδο. Μου άρεσαν ακόμη το Νο 42 (Ντίσκερουντ) και το Νο 13 (Παπουλής).

Και κατέληξε: «Παρά το ότι ήμουν προπονητής και στις δυο ομάδες, χάρηκα με τη νίκη της Ομόνοιας»

Πηγή:24sports.com.cy