Home TOP NEWS Θα “σφαχτούν” στα πόδια του Λοΐζου

Θα “σφαχτούν” στα πόδια του Λοΐζου

Τα δύο πανέμορφα γκολ που πέτυχε ο Λοΐζου, αλλά και γενικότερα η απόδοση που είχε στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης (19/8) κόντρα στην Άντβερπ, ήταν λογικό να στρέψει και πάλι όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.


Όπως σας ενημέρωσαμε σε χθεσινοβραδινό μας άρθρο (δείτε εδώ), ο Λοΐζου έχει “μαγνητίσει” τα βλέμματα κάποιων ομάδων του Βελγίου, όπως είναι η Κλαμπ Μπριζ, η Άντερλεχτ, αλλά και της αντιπάλου μας στα πλέι – οφ, Ρόγιαλ Άντβερπ.

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι κάποιοι σύλλογοι στο εξωτερικό “γλυκοκοιτάζουν” και δείχνουν ενδιαφέρον για την περίπτωση του Λοΐζου, όμως μέχρι εκεί. Απο εκεί και πέρα για να υπάρξει η οποιάδηποτε εξέλιξη ή μεταγραφή του νεαρού άσσου, θα πρέπει να έρθει επίσημη πρόταση που να αφήνει ικανοποιημένες τόσο την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όσο και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Να σημειώσουμε ότι και το προηγούμενο διάστημα η Κλαμπ Μπριζ έδειξε “ζεστό” ενδιαφέρον για τον Λοΐζου και έκανε πρόταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ ωστόσο δεν προχώρησε η μεταγραφή, καθώς οι Βέλγοι με αυτά που έδιναν δεν άφησαν ικανοποιήμενους τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Σίγουρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στο ακουστικό για τις εξελίξεις στο κομμάτι των μεταγραφών, ωστόσο αυτή την στιγμή η προσοχή είναι στραμμένη στον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης με την Ρόγιαλ Άντβερπ που θα γίνει στο Βέλγιο, όπου εκεί η ομάδα μας έχοντας σαν “όπλο” το 4-2 του πρώτου αγώνα θα επδιώξει να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.