Home TOP NEWS Ετοιμάζει το πλάνο ο Μπεργκ ενόψει του ταξιδιού στην Αμβέρσα

Ετοιμάζει το πλάνο ο Μπεργκ ενόψει του ταξιδιού στην Αμβέρσα


Η διαφορά των δύο τερμάτων που έκτισε η ΟΜΟΝΟΙΑ στον πρώτο αγώνα με την Άντβερπ δίνει στην ομάδα μας καλές πιθανότητες για πρόκριση. Μέχρι εκεί όμως. Για να τα καταφέρουμε θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι στο Βέλγιο και να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητής τους, ώστε να κλείσουν εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Χένινγκ Μπεργκ θα κινηθεί με βάση τα αγωνιστικά δεδομένα. Δηλαδή τους παρόντες και τους απόντες. Κούσουλος, Μποτεάκ και Τσέποβιτς είναι δεδομένα εκτός ενώ θα είναι πολύ σημαντικό να έχει ο Νορβηγός τον Χούμποτσαν στη διάθεση του.

Για να προκιθούμε μάλλον θα πρέπει να σκοράρουμε. Με δεδομένο ότι θα δούμε μία  αντίπαλο με έντονη επιθετικότητα την ερχόμενη Πέμπτη, θα χρειαστούμε απαραιτήτως ταχύτητα μπροστά ώστα να κτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις.

 

Δεν περιμένουμε ότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα από τον Μπεργκ. Ο Παπουλής έκανε σπουδαίο ματς στο ΓΣΠ και αναμένουμε να τον δούμε ξανά βασικό, ο Κακουλλής ήταν πρωταγωνιστής ενώ διαθέτει το χαρακτηριστικό της ταχύτητας οπότε κι αυτός θα είναι στο αρχικό σχήμα, ο Λοϊζου επίσης.

Από κει και πέρα θέση στην εντεκάδα διεκδιεκί ο Ιγιάγι ο οποίος αν κριθεί απόλυτα έτοιμος μπορεί να βοηθήσει ακόμα και από την αρχή. Δύσκολο να μην δούμε στο αρχικό σχήμα έναν εκ των Μιξ, Μπασιρού και Γκόμεθ.

Το σοβαρό ερωτηματικό αφορά στην άμυνα. Αν ο Χούμποτσαν είναι καλά τότε θα παίξει ωστόσο είναι δύσκολο να προβλέψουμε ποιον εκ των Λανγκ και Παναγιώτου θα αντικαταστήσει.

Το δεδομένο είναι πως επιλογές υπάρχουν, ότι κι αν επιλέξει να κάνει ο Χένινγκ Μπεργκ. Η σημερινή και η αυριανή προπόνηση θα είναι οι πιο σημαντικές στον καταρτισμό του πλάνου ενόψει του παιχνιδιού.