Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Κρατά μπάλα η Αντβέρπ, σκόραρε όμως απαντήσαμε

Ημίχρονο: Κρατά μπάλα η Αντβέρπ, σκόραρε όμως απαντήσαμε


Μπήκε πιο καλά στο παιχνίδι η Αντβέρπ και ήταν η ομάδα που κράτησε μπάλα. Προσπάθησε να επιτεθεί οργανωμένα ενω επιδίωξη μας εμάς ήταν να αντεπιτεθούμε. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο ο οποίος πλησίαζε πιο εύκολα στην περιοχή μας. Είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουμε το σκορ με το δοκάρι του Παπουλή, ομως η Αντβέρπ βρήκε πρώτη γκολ. Η εικόνα δεν άλλαξε μετά το τέρμα των Βέλγων. Είχαν την κυκλοφορία οι φιλοξενούμενοι και εμείς κάναμε παιχνίδι αναμονής.

Τελικά ένα λάθος στην άμυνα των Βέλγων έφερε για εμάς την ισοφάριση με τον Κακουλλή να δίνει ασίστ και τον Λοϊζου να πετυχαίνει υπέροχο γκολ.

Αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το δεύτερο μέρος. Ενδεχομένως να είναι καλό να αλλάξει λίγο προσέγγιση ο Μπεργκ και να επιδιώξει να κάνει την ομάδα πιο απαιτητική ως προς την κατοχή της μπάλας.

Η φάσεις του αγώνα:

 

Η πρώτη καλή στιγμή όμως στο παιχνίδι ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 7ο λεπτό οταν ο Παπουλής πήρε μπάλα στο κέντρο, έδωσε στον Κακουλλή ο οποίος έτρεξε, μπήκε στην περιοχή, έκανε ντρίμπλα και σούταρε με το αριστερό όμως το σουτ ήταν αδύναμο.

Ευκαιρία χάθηκε στο 10ο λεπτό για την Αντβέρπ. Έγινε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής μας, η μπάλα πήγαινε μέσα όμως στάθηκε στην πορεία της μπάλας ο Λανγκ και έκοψε το σουτ.

Στο 11ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε τεράστια ευκαιρία. Ο Παπουλής έδωσε στον Κακουλλή στο αριστερό άκρο, ο Κακουλλής έδωσε ξανά στο Παπουλή ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε η μπάλα πήγε αργά στο δοκάρι.

Στο 12ο λεπτό ο Μπαλικβίσια σούταρε στη γωνία του Φαμπιάνο ο οποίος απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ.

Στο 14ο λεπτό ο Βερστράετε σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα πήγε συρτά άουτ.

Ένα σουτ από τον Μιξ στο 22ο λεπτό έφυγε πάνω από την εστία

Στο 26ο λεπτό η Αντβέρπ άνοιξε το σκορ ύστερα από σέντρα του Μπαλικβίσια από δεξιά στην άμυνα μας, η μπάλα πέρασε πάνω από το κεφάλι του Παναγιώτου και ο Μπένσον με κεφαλιά σκόραρε.

Στο 38ο λεπτό ο Ντίσκερουντ κέρδισε φάουλ στα όρια της αντίπαλης περιοχή. Το εκτέλεσε ο Παπουλής όμως η μπάλα έφυγε έξω

Στο 43ο λεπτό η ομάδα βρήκε γκολ. Ο Κακουλλής πίεσε την αντίπαλη άμυνα και έκλεψε, έδωσε ωραία κάθετη πάσα στον Λοϊζου ο οποίος βγήκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα, τσίμπησε τη μπάλα πάνω από αυτόν και σκόραρε