Home TOP NEWS Κύπριος ποδοσφαιριστής το… μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Κύπριος ποδοσφαιριστής το… μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να μην κέρδισε την Φλόρα Ταλίν στην κανονική διάρκεια του αγώνα, όμως κέρδισε και πάλι κάποιους ποδοσφαιριστές η οποίοι προήλθαν από τα σπλάχνα των Ακαδημιών της.


Από τον καιρό που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Χένινγκ Μπεργκ βλέπουμε ολοένα και περισσότερα νεαρά παιδιά να ανεβαίνουν ψηλά και να παίρνουν τις ευκαιρίες τους στην πρώτη ομάδα.

Ο Νορβηγός κόουτς στον χθεσινοβραδινό αγώνα έκει που η μπάλα πραγματικά “έκαιγε” έριξε στον αγωνιστικό χώρο τους Ζευκή και Ασημένο, βγάζοντας τον Μπεργκ ασπροπρόσωπο κι αυτή η κίνηση του αποτελεί ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης ανάμεσα στους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Με τον Μπεργκ στην ΟΜΟΝΟΙΑ, οι “μπέμπηδες” στην ομάδα μας γίνονται όλο και περισσότεροι, ο Λοίζος Λοίζου, ο Ανδρόνικος Κακουλλής, ο Μαρίνος Τζιωνής, ο Ιωάννης Κούσουλος, ο Νικόλας Παναγιώτου, ο Πάρης Ψάλτης, ο Ανδρέας Ευαγγέλου, ο Ανδρέας Ασημένος αλλά και ο Άγγελος Ζευκής, ο Ανδρέας Σάββα με καθοδηγητή τον Νορβηγό κόουτς θα αποτελέσουν το παρόν αλλά και το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι, στην χθεσινή αναμέτρηση επί της Φλόρα Ταλίν αγωνίστηκαν επτά Κύπριοι ποδοσφαιριστές, συγκεκριμένα έπαιξαν οι Λοίζου, Τζιωνής, Παναγιώτου, Κακουλλής, Ψάλτης, Ασημένος και Ζευκής με τους δύο τελευταίους μάλιστα να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο εκεί που έκαιγε το σίδερο.