Home TOP NEWS Το τελευταίο πέναλτι και όλο το Photostory των πανηγυριών της πρόκρισης!

Το τελευταίο πέναλτι και όλο το Photostory των πανηγυριών της πρόκρισης!

Από το βράδυ της Τρίτης(10/8) άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο πέτανε στον έβδομο ουρανό με την ΟΜΟΝΟΙΑ να πανηγυρίζει την παρουσία της σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά και την συμμετοχή της στα πλέι – οφ του Europa League που επίσης θα διεκδικήσει και εκεί μια θέση στους ομίλους στην δεύτερη τη τάξη διοργάνωση της Ευρώπης.


Όπως πέρσι στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, όπως στο ματς του Σούπερ Καπ με την Ανόρθωση, έτσι και στο χθεσινοβραδινό με την Φλόρα Τάλιν ο Φαμπιάνο ήταν ο ήρωας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στην διαδικασία των πέναλτι σήκωσε όλο το βάρος της ομάδας μας στις πλάτες του και χάρισε στην ΟΜΟΝΟΙΑ την πολύ σημαντική πρόκριση.

Μετά την τελευταία και καθοριστική απόκρουση του Βραζιλιάνου κήπερ που χάρισε στην ομάδα μας την πρόκριση, ήταν λογικό άπαντες να ξεσπάσουν, έτρεξαν προς τα πάνω του και πανηγύρισαν με όλη τους την ψυχή την πρόκριση που δίνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνιστικό πρεστίζ και βάζει στα ταμεία της ομάδας μας και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.


Απολαύστε ξανά και ξανά την τελευταία εκτέλεση και την απόκρουση του “Γίγαντα” και όλο το PHOTOSTORY από τα πανηγύρια στο γήπεδο της Φλόρα Ταλίν.