Home TOP NEWS Με την δοκιμασμένη συνταγή του ΓΣΠ για να σφραγίσει την πρόκριση!

Με την δοκιμασμένη συνταγή του ΓΣΠ για να σφραγίσει την πρόκριση!

Η ομάδα μας προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον μεγάλο επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης με την Άντβερπ.


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν ότι τους περιμένει δύσκολο έργο στο Βέλγιο, όμως άπαντες είναι αισιόδοξοι και με την ψυχολογία στα ύψη, αλλά και με ασπίδα το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, θα πάνε εκεί για να τελειώσουν την δουλειά και να απογειωθούν για δεύτερη σεζόν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως σημειώσαμε και σε άλλα άρθα μας, ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του συνέλεξαν επιπρόσθετα στοιχεία για την Άντβερπ και πλέον ξέρουν πολύ καλύτερα τις δυνατότητές της και τον τρόπο που αγωνίζεται.

Η ομάδα του Νορβηγού κόουτς θα κληθεί να παρουσιαστεί πανέτοιμη αγωνιστικά και να είναι πειθαρχημένη σε ολόκληρο το 90λεπτο κάτι που αν το καταφέρει τότε θα πετύχει και τον μεγάλο της στόχο.


Πάντως η λογική λέει ότι την ερχόμενη Πέμπτη(26/8) δεν θα δούμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του έμειναν ικανοποιημένοι με την συνολική παρουσία των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν κόντρα στους Βέλγους στο ΓΣΠ και αναμένεται ότι θα τους δώσει ξανά φανέλα βασικού, άλλωστε αυτό που ισχυεί στο ποδόσφαιρο είναι ότι, ομάδα που κερδίζει δύσκολα αλλάζει.