Home TOP NEWS Μπαίνει στην τελική ευθεία για τη πρόκριση!

Μπαίνει στην τελική ευθεία για τη πρόκριση!

Απο σήμερα μπήκαμε σε εβδομάδα επαναληπτικού. Η ΟΜΟΝΟΙΑ την Πέμπτη το βράδυ θα τα πει εκτός έδρας με την Άντβερπ, στη ρεβάνς του 4-2 της Λευκωσίας. Στο μυαλό όλων βέβαια, δεν περνάει καν η σκέψη του αποκλεισμού. Υπάρχει αυτοπεποίθηση πως η ομάδα μας θα πάει στο Βέλγιο για να σφραγίσει την πρόκριση.


Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του έχουν πλέον εικόνα του αντιπάλου και πάνω σε αυτό θα δουλέψει στις προπονήσεις που απομένουν μέχρι τον επαναληπτικό αγώνα.

Στα θετικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ είνα ότι θα ταξίδεψει στο Βέλγιο με ασπίδα το 4-2 και του πρώτου αγώνα και με την ψυχολογία στο ζενίθ, θα παίξει χωρίς, άγχος και πίεση για να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα που θα την στείλει στους ομίλους του Europa League.

Αγωνιστικά ο Νορβηγός κόουτς δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Μποτεάκ, Τσέποβιτς, Κούσουλο και Ασάντε, από εκεί και πέρα αναμένεται ότι ο Χούμποτσαν που έμεινε εκτός στο πρώτο ματς θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

 

Πάντως η λογική λέει ότι, ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του δεν αναμένεται να προβούν σε αλλαγές σε σχέση με αυτό που είδαμε την περασμένη Πέμπτη στο ΓΣΠ.