Home TOP NEWS Post Game: Έβγαλε στοιχεία από τα φετινά χαρακτηριστικά της και μας γέμισε...

Post Game: Έβγαλε στοιχεία από τα φετινά χαρακτηριστικά της και μας γέμισε αυτοπεποίθηση


Χαρήκαμε όλοι με τη ψυχή μας την υπέροχη εμφάνιση της ομάδας χθες βράδυ και την σπουδαία νίκη που πέτυχε. Το 4-2 επί της Αντβέρπ ήρθε με ανατροπή, γεγονός που κάνει την επιτυχία ακόμα πιο γλυκιά, και δίνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ προβάδισμα για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Είδαμε την ποιότητα της αντιπάλου, ξέρουμε πως τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα στον επαναληπτικό, σαφώς και το αποτέλεσμα δεν μας εξασφαλίζει όμως η αισιοδοξία, ύστερα από μία τέτοια προσπάθεια όπως ήταν η χθεσινοβραδινή, είναι δεδομένη.

Είμασταν κάπως κομπλαρισμένοι χθες στο πρώτο ημίχρονο. Δώσαμε πάρα πολύ χώρο στην αντίπαλο μας η οποία κυριάρχισε σε ότι αφορά στην κατοχή της μπάλας. Μπορεί να μην έφτιαχνε ευκαιρίες όμως ήταν κουραστικό να το βλέπεις αλλά και κουραστικό για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές να κυνηγάνε συνεχώς τη μπάλα χωρίς αποτέλεσμα.

Το γκολ που δεχθήκαμε έφερε κάποια αφύπνιση, ενώ η ισοφάριση μας λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ενήργησε πάνω μας σαν το πιο δυνατό τονωτικό. Στο δεύτερο μέρος η αλλαγή στην εικόνα της ομάδας ήταν εντυπωσιακή.

Επιτεθήκαμε με όλους τους τρόπους, κυκλοφορήσαμε με άνεση τη μπάλα, φτάναμε με ευκολία μπροστά στην αντίπαλη περιοχή ενώ περιορίσαμε σχεδόν στον απόλυτο βαθμό την αντίπαλο μας. Ήταν μία παρουσία που μας προϊδεάζει για το τι θα παρακολουθήσουμε φέτος.

Σε ατομικό επίπεδο τα πήγαν όλοι πολύ καλά. Βέβαια πάντοτε οι κορυφαίοι υπάρχουν. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Λοϊζου με τα δύο γκολ που πέτυχε, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Κακουλλής με το γκολ και την ασίστ που μοίρασε, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Παπουλής ο οποίος ίσως πραγματοποίησε την κορυφαία του εμφάνιση στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μικρή αστάθεια δείξαμε κατά διαστήματα στην άμυνα μας όμως αυτό είναι κάτι που σίγουρα διορθώνεται. Είναι σπουδαίο πάντως να βλέπεις ένα παιδί σαν τον Νικόλα Παναγιώτου να ρίχνεται στα βαθιά και να μπορεί να πάρει τόσο μεγάλη ευθύνη σε έναν τέτοιο αγώνα.

Στο ντεμπούτο του ο Μπασιρού έδειξε πως είναι παίκτης με ποιότητα, φάνηκε επίσης ότι θέλει ακόμη τον χρόνο του για να θεωρηθεί απόλυτα έτοιμος.

Πολύ καλό παιχνίδι έκανε για ακόμα μία φορά ο Μιξ. Τοποθετήθηκε στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής όμως κινήθηκε κυρίως στον κεντρικό διάδρομο. Βοήθησε στη δημιουργία, βοήθησε πολύ και ανασταλτικά.

Ο Γκόμεθ ήταν καλός στο παιχνίδι, κατέγραψε κάποια λάθη όμως η γενική του παρουσία ήταν σχετικά σταθερή.

Είχε τις επεμβάσεις του ο Φαμπιάνο ενώ σε κανένα από τα δύο γκολ που δεχθήκαμε δεν φέρει ευθύνη.

Σε ότι αφορά στους παίκτες που πέρασαν στο γήπεδο ως αλλαγή. Ο Ιγιάγι έδειξε ξανά ότι θα βοηθήσει πολύ στο μέλλον. Σκόραρε, έχασε άλλες δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες, έτρεξε πολύ και δημιούργησε αναταραχή στην αντίπαλη άμυνα.

Ήταν πολύ ενθαρρυντική η παρουσία του Ψάλτη χθες ο οποίος μπήκε στο γήπεδο με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έκανε το ντεμπούτο του ο Ζαχαρίου και στον χρόνο που έπαιξε μπήκε καλά στο παιχνίδι, έκανε τα ανεβάσματα του και έδειξε πολύ καλή διάθεση στο γήπεδο.

Τζιωνής και Ντούρις έπαιξαν λίγο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι σαφώς πιο επιθετική φέτος. Βλέπουμε από την αρχή της σεζόν κάποια στοιχεία τα οποία δεν την χαρακτήριζαν πέρυσι. Κι ακόμα αναμένουμε τις σημαντικές επιστροφές των βασικών ποδοσφαιριστών που απουσιάζουν.

Τα μηνύματα είναι σαφώς ενθαρρυντικά και ο κόσμος σήμερα είναι σίγουρα ανεβασμένος.

Αρχίζει η προετοιμασία για τον επαναληπτικό και αν η ομάδα βγάλει τον καλό της χαρακτήρα στο Βέλγιο τότε θα προκριθεί.