Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Ρόγιαλ Άντβερπ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Ρόγιαλ Άντβερπ

Όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμοι για τον αποψινό πρώτο αγώνα της ομάδας μας  με αντίπαλο την Ρόγιαλ Άντβερπ ο οποίος θα διεξαχθεί στις 20:00 στο πλαίσιο πλέι – οφ του Europa League.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μεταβεί στο ΓΣΠ για το σημερινό αγώνα έχοντας στην αποστολή της 23 ποδοσφαιριστές. Ο Χένινγκ Μπεργκ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κούσουλο, Ασάντε, Τσέποβιτς και Μποτεάκ.

Παρά τις σημαντικές απουσίες, ο Χένινγκ Μπεργκ στις τελευταίες προπονήσεις, φρόντισε να προετοιμάσει και να δουλέψει κατάλληλα με τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του.

Ο Νορβηγός κόουτς προετοίμασε τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά την ομάδα θέλοντας να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο εντός των τεσσάρων γραμμών, το οποίο θα μπορέσει να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στη νίκη, κάνοντας το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα η οποία γίνεται πάντα με αρκετές επιφυλάξεις, ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται ότι θα ακολουθήσει την συνταγή από το τελευταίο παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένουμε να δούμε στο είναι:

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο. Πιο μπροστά του στην αμυντική γραμμή θα πάρουν θέση οι Λανγκ και Χούμποτσαν και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Λέτσιακς (αριστερά) και ο Σέχου (δεξιά).

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Μιξ Ντίσκερουντ και Γιόρντι Γκόμεθ  και λίγο πιο μπροστά τους έχοντας πιο ελεύθερο ρόλο ίσως δούμε τον Λοίζο Λοίζου να αγωνίζεται.


Τέλος στην επιθετική γραμμή ο Μπεργκ αναμένεται να επιλέξει να παρατάξει την ομάδα σήμερα με τους Τζιωνή και Παπουλή στα δύο άκρα και στην κορυφή να χρησιμοποιήσει ως μοναδικό προωθημένο τον Ανδρόνικο Κακουλλή.

Ο Νορβηγός κόουτς θα έχει στην διάθεση του και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τους Μπασίρου και Ζαχαρίου οι οποίο δεν αποκλείεται να τους δούμε να παίρνουν και κάποια λεπτά συμμετοχής.