Home TOP NEWS Αμφίρροπα παιχνίδια σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα

Αμφίρροπα παιχνίδια σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα


Πήραμε ήδη μία πρώτη γεύση μετά τους πρώτους αγώνες στο πρωτάθλημα. Είδαμε και τις πρώτες εκπλήξεις πολύ νωρίς. Η επόμενη μας αντίπαλος Δόξα έφερε «χ» στην Αρένα ενώ χθες κέρδισε την Ανόρθωση.

Η Πάφος συνέτριψε στην πρεμιέρα το φιλόδοξο Αποέλ. Ο Άρης επένδυσε και θα είναι διεκδικητικός. Η επίσης νεοφερμένη ΠΑΕΕΚ μπήκε με το δεξί κερδίζοντας τον Εθνικό. Ο Απόλλων παρά τις μεγάλες αγωνιστικές αλλαγές έκανε το 2χ3. Η ΑΕΛ αρχίζει από κει που έμεινε πέρσι, το Αποέλ θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα, η Ανόρθωση δεν άρχισε καλά όμως παραμένει, για την ώρα, ένα από τα θεωρητικά φαβορί ενώ η ΑΕΚ δημιούργησε ένα πλήρες ρόστερ, έστω και την υστάτη, και φαίνεται πως στοχεύει ψηλά.

Φαίνεται από την αρχή πως οι 12 ομάδες θα παλέψουν για την υλοποίηση των στόχων τους, γνωρίζοντας πως φαβορί και αουτσάιντερ υπάρχουν μέχρι οι ομάδες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Βαθμοί θα χαθούν πολλοί σε ένα πρωτάθλημα το οποίο ενδέχεται να είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών. Εύκολα μπορεί να πει κανείς πως σε ότι αφορά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος οι μνηστήρες είναι σήμερα πολλοί και δεν αποκλείεται να αργήσει να ξεκαθαρίσει το γκρουπ των ομάδων που θα μείνουν σε αυτήν μέχρι το τέλος.

Εμείς χάσαμε χθες όμως δεν έγινε και κάτι το οποίο θα μας εκτρέψει από την πορεία μας. Στοίχημα θα είναι σίγουρα η σταθερότητα ενώ σε βάθος χρόνους θα παίξουν ρόλο και τα ρόστερ. Η πίστη, ότι διαθέτουμε όλα τα στοιχεία για να μεινουμε στην κορυφή, υπάρχει και ο στόχος είναι εκεί για να τον διεκδικήσουμε.

Αφήσαμε ήδη πίσω το ατυχές αποτέλεσμα και βλέπουμε μπροστά. Μας περιμένει δύσκολο δρόμος.