Home TOP NEWS Μπεργκ: «Είμαστε χαρούμενοι… παιχνίδι που όλοι θα θυμούνται καιρό… θα δούμε τα...

Μπεργκ: «Είμαστε χαρούμενοι… παιχνίδι που όλοι θα θυμούνται καιρό… θα δούμε τα λάθη»


Είπε στη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα ο Χένινγκ Μπεργκ:

«Είμαστε χαορύμενοι. Νικήσαμε στο τέλος με ανατροπή, με 10 παίκτες.  Δεν τα παρατήσαμε. Πήραμε το πέναλτι, βάλαμε το νικητήριο. Ήταν δραματικό όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η καλύτερη ομαδα είναι αυτή που μπορεί να κερδίζει στο τέλος. Υπηρχαν πράγματα που μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Πρέπει να δώσουμε ευσημα στον Ντούρις για το θάρρος του, που σκόραρε το πέναλτι. Ήταν σημαντικό το γκολ του. Το γεγονός ότι το πέτυχε μετά τα προβλήματα που πέρασε ήταν κάτι φανταστικό. Είμαι χαρούμενος για αυτόν και το άξιζε. Για τον Γιαν το ότι σκόραρε με το δεξί του δείχενι ότ ιανμα το πιστεύεις, όταν το θέλεις, έρχεται . Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι μετά από αυτό της Πέμπτης με 6 ώρες πτήση. Έπρεπε να κερδίσουμε και τώρα πρέπει να επανέλθουμε, να κάνουμε την αποθεραπεία μας και να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς».  

Για την μέτρια παρουσία της ομάδας: Παίξαμε την Πέμπτη, είχαμε το ταξίδι. Ίσως αυτό μας επηρέασε λίγο. Η Δόξα νίκησε την Ανόρθωση την περασμένη εβδομάδα, έφερε ισοπαλία με την ΑΕΚ οπότε δεν υποτιμώ τη Δόξα. Τα παιχνίδια μαζί της είναι κλειστά. Σίγουρα δεν ήμασταν όσο καλοί θέλαμε. Βλέπουμε μπροστά και θέλουμε και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Η προσήλωση μου τώρα είναι στο γεγονός ότι δεν τα παρατήσαμε, ότι παλέψαμε, ότι είχαμε και τον κόσμο μας δίπλα μας για να κάνουμε την ανατροπή. Για να μπορέσει ο Κακουλής να τρέξει, να πιέσει, να κλέψει και να πάρει το πέναλτι, ο Ντούρις για να σκοράρει… δεν ήταν εύκολο. Το να πιέσουμε για τη νίκη, το ότι δείξαμε πως δεν μας ικανοποιεί η ισοπαλία και το γεγονός ότι πήραμε τη νίκη έτσι όπως ήρθε, ήταν ένα φανταστικό βράδυ απόψε. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα θυμόμαστε. Ακολούθως θα δούμε τα πράγματα και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα.

Για το γεγονός ότι οι αλλαγές : Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε ποιότητα που μπορεί να μπει στο παιχνίδι με ενέργεια και φρεσκάδα. Αυτό είναι υπέρ μας. Το ρόστερ μας τώρα είναι πιο μεγάλο και με περισσότερη ποιότητα με πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Ήταν καλό που είδαμε παίκτες να μπαίνουν και να επηρεάζουν. Είμαστε χαρούμενοι με αυτό.