Home TOP NEWS Post Game:Κρατάμε τον βαθμό, τα θετικά και βλέπουμε την συνέχεια

Post Game:Κρατάμε τον βαθμό, τα θετικά και βλέπουμε την συνέχεια

“Γλυκόπικρη” γεύση μας άφησε το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα με την Καϊράτ Αλμάτι για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.


Η ομάδα μας για μεγάλο χρονικό διάστημα στάθηκε αρκετά καλά στο “Almaty Ordalyk Arena” και θα μπορούσε αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένη στο επιθετικό τρίτο να έφευγε ακόμη και με το “διπλό” και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στην αρχή του παιχνιδιού το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ μπήκε κάπως νωθρά, αλλά στην συνέχεια ανέβηκε και έχασε κάποιες καλές στιγμές μπροστά από την εστία του Pokatilov με αποκορύφωμα αυτές του Πάρη Ψάλτη, η οποία στην μια αμυντικός σταμάτησε την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια από την ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα σε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με καλούς ποδοσφαιριστές η οποία έστειλε μηνύματα ότι η ομάδα μας είναι έδω για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μεσοαμυντικά η ομάδα μας στάθηκε καλά,  άλλωστε μετά από αρκετά παιχνίδια κατάφερε να κρατήσει και το μηδέν στην άμυνα. Εξαιρετική ήταν η παρουσία του έμπειρου Γιούστε, αλλά και η προσπάθεια του νεαρού Νικόλα Παναγιώτου που φώναξε σε αρκετές περιπτώσεις παρών.

Κρατάμε την πάρα πολύ καλή εμφάνιση του Γιάν Λέτσιακς ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις, τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησε πολλούς πονοκεφάλους με τις πλαγιοκοποιήσεις του, αλλά και τις φαρμακερές του σέντρες.

Δεν έχουμε κανένα παράπονο από την ομάδα αγώνα έγινε μια τεράστια προσπάθεια από όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν που στο τέλος μας έφερε τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά και οικονομικό όφελος.

Η ομάδα μας κρατάει τα θετικά από την πρεμιέρα με την Καϊράτ Αλμάτι και πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι που θα είναι για το πρωτάθλημα με αντίπαλο την Δόξα Κατωκοπιάς.

Μοναδικό μελανό σημείο η αποχώρηση του Φώτη Παπουλή με πρόβλημα τραυματισμού πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι εύχομαστε να μην έχει ο ποδοσφαιριστής κάτι σοβαρό, καθώς ο Μπεργκ έχει ήδη μαζεμένα προβλήματα και δεν θέλει να προστίθεται σε αυτά κι άλλο.