Home TOP NEWS Μπεργκ: «Δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με πέρσι και έχω ευθύνη… θα...

Μπεργκ: «Δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με πέρσι και έχω ευθύνη… θα επανέλθουμε»


Στη διάσκεψη τύπου ο Χένινγκ Μπεργκ αναφέρθηκε στον αγώνα που χάθηκε απόψε.

Η αρχική του τοποθέτηση: Δεν μπορώ να πω πολλά μετά από αυτόν τον αγώνα. Είναι απογοητευτικό το ότι χάσαμε. Ήταν δύσκολο μετά που έμειναμε με 10, ήταν τυχεροί στο γκολ που πέτυχαν, είχαμε μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Οι παίκτες προσπάθησαν και ήμασταν κοντά στο να πάρουμε κάτι από τον αγώνα. Δεν υπάρχει αμφιβολί πως δεν ήμαστε στο ίδιο επίπεδο όπως την περσινή χρονιά και αυτό είναι δική μου ευθύνη. Υπάρχει ακόμη μεκρά πορεία στη σεζόν και θα το διορθώσουμε. Είμαι σίγουρος πως θα επανέλθουμε στο κανονικό μας επίπεδο μέσα στη χρονιά και θα αρχίσουμε να κερδίσουμε περισσότερους αγώνες. 

Ξαναλέω πως δεν είμαστε στο καλύτερο μας επίπεδο, δεν είμαστε καλοί συνολικά όπως είμαστε πέρσι και αυτό είναι δική μου ευθύνη. Έμειναν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος και έχουμε χρόνο να τα φτιάξουμε.

Για τη διακοπή και πως θα εμφανιστεί η ομάδα μετά από αυτήν: Θα είναι σημαντική περίοδος για τους παίκτες που θα μείνουν για να προπονηθούν, κάποιοι για να επιστρέψουν από τους τραυματισμούς τους. Για αυτούς που φεύγουν τώρα πρέπει να συγκεντρωθούν στα παιχνίδια τους τώρα. Μετά θα πρέπει να βρούμε τι πρέπει να κάνουμε όταν επιστρέψουν διότι έχουμε καλή προοπτική, έχουμε ποιότητα αλλά για την ώρα δεν είναι εδώ. Πρέπει σηκωθούμε και να βρούμε ξανά αυτά τα στοιχεία.