Home TOP NEWS Να την αλλάξει για να… βρει ξανά τον δρόμο της!

Να την αλλάξει για να… βρει ξανά τον δρόμο της!


Για άλλο ένα παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αγνώριστη. Η ομάδα μας για ακόμη μια φορά πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση κι αυτή την φορά γνώρισε τη δεύτερη ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις από τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ.

Από την αναμέτρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τους “μαυροπράσινους” όσο κι αν ψάξαμε δεν μπορέσαμε να βρούμε κάτι θετικό με την ομάδα μας να κινείται σε άλλη μια αναμέτρηση από την αρχή της σεζόν στα ρηχά.

Λίγο η κακή φυσική κατάσταση, λίγο οι τραυματισμοί, οι απουσίες που προέκυψαν από τις αποβολές των ποδοσφαιριστών μας (Γιόρντι Γκόμεθ και Σέχου), έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της ομάδας μας, η οποία φαίνεται ξεκάθαρα εντός των τεσσάρων γραμμών  ότι περνάει μια αγωνιστική κρίση.

Το «τριφύλλι» για άλλο ένα ματς, αγωνίστηκε χωρίς νεύρο, ήταν άτονο, δεν είχε τις εμπνεύσεις και αγωνίστηκε χωρίς ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι του, άλλωστε αυτό το δεικνύει και η στατιστική πλευρά του αγώνα.

Ο Μπεργκ προσπάθησε να βρει λύσεις από τον πάγκο χωρίς όμως ουσία, καθώς οι αλλαγές που πραγματοποίησε δε βοήθησαν την ομάδα του, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά, στον υπόλοιπο αγώνα έμοιαζε… χαμένη και ψαχνόταν συνέχεια.

Ο Χένινγκ Μπεργκ στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ανάλαβε την ευθύνη και δήλωσε ξεκάθαρα ότι, η ομάδα δεν βρίσκεται στο αγωνιστικό επίπεδο που βρισκόταν πέρσι. Το γεγονός ότι, γνωρίζει τι φταίει και τι πρέπει να γίνει για να επανέλθει η ΟΜΟΝΟΙΑ στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες, είναι άκρως ενθαρρυντικό.

Ο Νορβηγός κόουτς και οι συνεργάτες του καλούνται να βρουν τον τρόπο, έτσι ώστε να βγάλουν άμεσα την ομάδα απ’ αυτή την αγωνιστική κρίση και να μπορέσει να ατενίσει το μέλλον περισσότερη αισιοδοξία.

Σίγουρα οι συνεχόμενες επιτυχίες θα αλλάξουν το κλίμα στην ομάδα κι αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα, από το αμέσως επόμενο παιχνίδι που είναι και ντέρμπι, με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.

Ο Μπεργκ έχει την αμέριστη στήριξη της μεγαλύτερης μερίδας των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η δουλειά που κάνει αναγνωρίζεται απ’ όλους μας κι αυτός είναι που έχει τα κλειδιά για να βγάλει την ομάδα από τον αγωνιστικό βάλτο.

Το επόμενο παιχνίδι θα είναι σε 15ημέρες αφού μεσολαβούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής Κύπρου και μέχρι τότε ο Μπεργκ παρά τις πολλές απουσίες (15 ποδοσφαιριστές) θα πρέπει να λύσει τα αγωνιστικά θέματα αλλιώς…

Το σύνθημα από εδώ και πέρα είναι αλλαγή για… να βρούμε ξανά τον δρόμο μας!