Home TOP NEWS Οι αριθμοί σχεδόν πάντα λένε την αλήθεια…

Οι αριθμοί σχεδόν πάντα λένε την αλήθεια…

Οι κακές εμφανίσεις της ομάδας μας συνεχίστηκαν και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ να γνωρίσει την δεύτερη της ήττα σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσε μέχρι τώρα.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε ακόμη ένα αγώνα παρουσίασε, έλλειψη φρεσκάδας, έδειξε να της λείπουν τα τρεξίματα, η αυτοσυγκεντρώση, ενώ στο ανασταλτικό κομμάτι εκεί που σε προηγούμενες σεζόν παρουσιάζε σταθερότητα και υγεία, φέτος παρουσιάζει θέματα και δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ.

Επίσης άλλο ένα κομμάτι που απασχολεί και δημιουργεί τεράστια προβλήματα και αγωνιστικά κενά είναι αυτό της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών που έχει ως αποτέλεσμα να παρουσιάζονται κάποιοι τραυματισμοί που στερούν από τον Νορβηγό τεχνικό να έχει όλα του τα “όπλα” στην φαρέτρα του σε κάθε παιχνίδι.

Πάντως ο Χένινγκ Μπεργκ στις δηλώσεις του με το πέρας του αγώνα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ανάφερε χαρακτηριστικά ότι, η ομάδα δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το περσινό, κι είναι ο κύριως υπεύθυνος να βρεί τον τρόπο για να επαναφέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ στον δρόμο των επιτυχιών.

Η πιο πάνω δήλωση του Νορβηγού κόουτς και το ότι, η ομάδα μας δεν βρίσκεται στο καλύτερο της επίπεδο και σε καλό φεγγάρι έρχονται να το επιβεβαιώσουν οι αριθμοί, αλλά και η σύγκριση των περσινών αριθμών και των φετινών.


Την σεζόν 2020/21 στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και της Ευρώπης:

26 νίκες
13 ισοπαλίες
9 ήττες

Τα γκολ υπέρ και κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την σεζόν 2020/21:

Γκολ υπέρ: 63
Γκολ κατά: 31(Ευρώπη – Κύπρο)

 


Την φετινή σεζόν μέχρι την 5η αγωνιστική

3 νίκες
3 ισοπαλίες
7 ήττες

Τα γκολ υπέρ και κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέχρι τώρα στην σεζόν

Γκολ υπέρ:
Γκολ κατά: 19γκολ (Ευρώπη – Κύπρο)


Η σύγκριση από το πρώτο παιχνίδι μέχρι το πρώτο παιχνίδι του Οκτώβρη:

2020/21

5 Νίκες
3 ισοπαλίες
1 ήττα

Τα γκολ:

Γκολ υπερ: 12
Γκολ κατά: 7 (Ευρώπη – Κύπρο)

2021/22

3 νίκες
3 ισοπαλιες
7 ήττες

Γκολ υπερ: 8
Γκολ κατά: 19 (Ευρώπη – Κύπρο)

*Μοναδική διαφορά της περσινής σεζόν με την φετινή είναι ότι τα παιχνίδια της Ευρώπης πέρσι ήταν μονά εκτός από τα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ , ενώ φέτος ήταν όλα διπλά.