Home TOP NEWS Post Game: Χάθηκε στην μετριότητα, πλήρωσε τα λάθη της και… προβλημάτισε ξανά!

Post Game: Χάθηκε στην μετριότητα, πλήρωσε τα λάθη της και… προβλημάτισε ξανά!

Με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην Καραμπάχ πήγαμε να πούμε και να πιστέψουμε ότι, επιτέλους η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει αυτά που πρέπει να κάνει στο γήπεδο, είχε το ζητούμενο και περιμέναμε ότι πάνω σε αυτό θα έχτιζε για να πάρει το πρώτο τρίποντο στον όμιλο της. Δυστυχώς αντί αυτού, στο δεύτερο ήμιχρονο και κυρίως μετά που η ομάδα μας δέχθηκε το πρώτο γκολ από τον Κάντι, έγινε το “μπλακ άουτ” και οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ ήταν λες και χάθηκαν από το τερέν του ΓΣΠ.


Αυτό που όλοι αναμένουν εδώ και καιρό, δεν έγινε ούτε χθες. Η απόδοση της ομάδας ήταν σε άλλο ένα ματς πολύ κάτω από τις προσδοκίες του κόσμου της. Μια ομάδα χωρίς φαντασία, χωρίς να μπόρει να δημιουργήσει, έκανε εύκολα λάθη και δέχθηκε εύκολα γκολ κάτι που έφερε νέα ήττα και μάλιστα βαριά μέσα στο “σπίτι” της, μπροστά από τον κόσμο της, και λογικό ήταν να φέρει ένα νέο κύμα απογοήτευσης, τόσο για την εμφάνιση, όσο και για το αποτέλεσμα.

Σε ένα ματς με τεράστια κίνητρα όπως το χθεσινό, στο οποίο ήρθε το γκολ στο 39ο και  με την τεράστια αύρα του κόσμου της, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να κάνει τη διαδρομή “παράδεισος – κόλαση” και πλέον σε όλο αυτό δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φτιάχνει στο παιχνίδι λίγες φάσεις για να σκοράρει, σκοράρει με το σταγονόμετρο, ενώ τα στατιστικά όσον αφορά τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα μέχρι σήμερα δεικνύει πως υπάρχει θέμα και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Αναμέναμε όλοι να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να μπαίνει στο πρώτο της παιχνίδι στην Ευρώπη με τον κόσμο στο πλευρό της με το “μαχαίρι στα δόντια” και όμως ακόμη και σε αυτό το παιχνίδι και με τις προοπτικές που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια του έδειξε ξεκάθαρα ότι η ομάδα μας ακόμη ψάχνεται.

Η ομάδα μας συνεχίζει να παρουσιάζει εικόνα μέτριας ομάδας. Πέραν του δευτέρου ημιχρόνου με την Άντβερπ στο ΓΣΠ, σε κανένα από τα παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμή δεν κατάφερε να παίξει ποδόσφαιρο και να κυριαρχήσει σε κάποιο παιχνίδι.

Το σκηνικό σε κάθε ματς είναι σχεδόν πανομοιότυπο.Η ομάδα χάνει εύκολα τη μάχη του κέντρου, ενώ η ανασταλτική της λειτουργία βγάζει ένα προβληματικό πρόσωπο. Δημιουργικά και επιθετικά δεν έχει καθόλου πλάτος, γίνεται προβλέψιμη και εννοείται ότι δυσκολεύεται να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Πλέον άπαντες καλούνται να γυρίσουν σελίδα να μαζέψουν τα κόμματια τους από τη νέα ήττα, να αναζητήσουν το τι πάει στραβά και να επικεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι που θα είναι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο οποίο η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος.