Home TOP NEWS Απαρτία σήμερα στο «Ηλίας Πούλλος»

Απαρτία σήμερα στο «Ηλίας Πούλλος»


Προπόνηση με όλους τους ποδοσφαιριστές θα γίνει σήμερα στο Γέρι. Μπασιρού και Σέχου επανέρχονται και αυτοί στο πρόγραμμα και τίθενται στη διάθεση του Μπεργκ για τον αγώνα με τον Άρη.

Η προετοιμασία μπήκε στην τελική ευθεία και το πλάνο βγαίνει με μοναδικό στόχο να καταφέρει η ομάδα να πάρει την Κυριακή το βράδυ τους βαθμούς της νίκης. Επιδίωξη όλων, είναι να συνεχιστεί η καλή παρουσία των τελευταίων αγώνων, πράγμα απαραίτητο αφού απέναντι μας θα έχουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Άλλωστε η θέση του Άρη στη βαθμολογία είναι ενδεικτική.

Η ομάδα έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση και ελπίζουμε να μην επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές που είχαν υποχρεώσεις το προηγούμενο διάστημα με τις Εθνικές τους.

Ο Μποτεάκ είναι καλά και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ύστερα από πολύ καιρό. Ίσως να μην αλλάξει πράγματα ο Μπεργκ σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα στο Δασάκι αν και είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές που διεκδικούν ξανά θέση στην εντεκάδα όπως είναι οι Γκόμεθ, Ψάλτης και Χούμποτσαν.

Είναι δεδομένο πως ο Μπεργκ θα λάβει υπόψιν του το γεγονός ότι η ομάδα έχει Ευρωπαϊκό αγώνα την Πέμπτη ενώ θα ακολουθήσει το κλασικό ντέρμπι με το Αποέλ.