Home TOP NEWS Δουλειά και προσήλωση στον επόμενο αγώνα

Δουλειά και προσήλωση στον επόμενο αγώνα


Πιάνουν ξανά δουλειά οι ποδοσφαιριστές μας, ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» της Δευτέρας. Έφεραν στην Κύπρο καλό αποτέλεσμα από το Αζερμπαϊτζάν και πλέον στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στο Αποέλ και στοχεύοντας στη νίκη.

Η ομάδα δείχνει το τελευταίό διάστημα να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό είναι που θέλει να επιβεβαιώσει, δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, η ψυχολογία όλων ανεβασμένη οπότε δεν μπορούμε να προσδοκούμε σε κάτι άλλο πέραν της νίκης.

Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά. Δεν υπολογίζεται ο Φαμπιάνο, ο Μπασιρού κρίνεται σήμερα αμφίβοιλος για το παιχνίδι με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του ενώ στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Ερίκ Μποτεάκ, ο οποίος πλέον αποτελεί για τον Μπεργκ, μία πολύ δυνατή επιλογή.

Απομένει η σημερινή προπόνηση και η αυριανή μέχρι τον αγώνα, με τον Μπεργκ να καταστρώνει το πλάνο με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα γνωρίζοντας πως ενδεχόμενη επιτυχία θα δώσει πολύ μεγάλη ώθηση, πέραν του ανεβάσματος στη βαθμολογία.