Home TOP NEWS Γιούστε: «Σίγουρα θα είναι δύσκολο… δουλεύουμε για να κερδίσουμε»

Γιούστε: «Σίγουρα θα είναι δύσκολο… δουλεύουμε για να κερδίσουμε»


Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας, Έκτορ Γιούστε, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη, την περίοδο της διακοπής και τη δική του παρουσία στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με Εθνικό:

«Σίγουρα θα είναι δύσκολο. Ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα.Κάνουν καλή σεζόν αλλά δουλεύουμε για να πάμε καλά και πρέπει να κερδίσουμε. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και πιστεύω ότι δουλεύουμε καλά».

Τα στοιχεία για να έρθει η νίκη: «Παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας. Πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Είναι αλήθεια ότι είχαμε κάποιες δυσκολίες, αλλά δουλεύουμε με σωστό τρόπο και πιστεύω πως αν κρατήσουμε το μηδέν πίσω και είμαστε δυνατοί, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για την περίοδο της διακοπής: «Είχαμε το χρόνο τώρα να διορθώσουμε κάποια προβλήματα. Θεωρώ ότι γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Στο τελευταίο Ευρωπαϊκό τα πήγαμε πολύ καλά. Έχουμε αυτοπεποίθηση.

Για την παρουσία του στην ομάδα: «Νιώθω καλά. Βρήκα οικογένεια εδω. Το κλαμπ είναι οργανωμένο, πολύ επαγγελματικό και δουλεύουμε με ηρεμία. Όλοι με υποστηρίζουν και  θέλω να πω ευχαριστώ».

Για τον κόσμο: «Περιμένουμε να γινόμαστε καλύτεροι, Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι και να κερδίσουμε. Τους ευχαριστώ για τη στήριξη και να ξέρουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έιναι εδώ».