Home TOP NEWS Κρίσιμο ντέρμπι, ένας ο στόχος μας

Κρίσιμο ντέρμπι, ένας ο στόχος μας


Πανέτοιμη για ακόμα μία αγωνιστική πρόκληση είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα επιβάλλεται η ομάδα να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα για να διατηρηθεί όσο πιο κοντά γίνεται στις ψηλές θέσεις. Ενδεχόμενη νίκη σήμερα θα μας ανεβάσει στην 4η θέση της βαθμολογία ενώ θα δώσει πολύ μεγάλη ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Πρόκειται για ένα ντέρμπι, κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποέλ θέλουν τη διάκριση μέσω του πρωταθλήματος, έχουν ήδη μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και θέλουν αμφότερες οι ομάδες μόνο νίκη απόψε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκει σιγά σιγά τα πόδια της και αποδίδει αρκετά καλά στα τελευταία παιχνίδια ενώ και το Αποέλ παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα ανεβασμένο.

Εκφράζουμε πάντως την πεποίθηση πως αν η ομάδα πιάσει απόψε ένα καλό στάνταρ απόδοσης θα πάρει το τρίποντο. O Χένινγκ Μπεργκ έχει καταστρώσει το πλάνο του θέλοντας να δει απόψε την ομάδα να επιβάλλεται στον αγωνιστικό χώρο, μία ομάδα επιθετική η οποία θα έχει και την ουσία στο παιχνίδι της και να είναι σοβαρή στα μετόπισθεν.

Μπαίνουμε στο γήπεδο με πολύ καλή ψυχολογία με μοναδικό στόχο της νίκης.