Home TOP NEWS Λάθη στην αρχική συμφωνία διαχείρησης και πρόθεση Παπασταύρου για αλλαγές

Λάθη στην αρχική συμφωνία διαχείρησης και πρόθεση Παπασταύρου για αλλαγές


Είχε ερωτηθεί για το αν προτίθεται να βγάλει προς πώληση μετοχές ο Σταύρος Παπασταύρου. Η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη λέγοντας ότι, αυτό το κομμάτι ήταν κάτι για το οποίο προέκυψε διαφωνία του Χριστοδούλου με το Σωματείο, με τον Παπασταύρου μάλιστα να δηλώνει σύμφωνος με τον κ. Χριστοδούλου αφού όπως είπε δεν υπάρχει λόγος ο κόσμος να αγοράσει κάτι το οποίο στο μέλλον δεν θα έχει αντίκρισμα. Αυτό είναι το ένα κομμάτι.

Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ωστόσο το πήγε ένα βήμα παρακάτω. Ανέφερε ότι αυτό το σημείο είναι ένα από τα πολλά λάθη, ένα από τα μεγάλα λάθη, είπε χαρακτηριστικά, που υπάρχουν στη συμφωνία διαχείρησης που υπογράφηκε πριν 3 χρόνια μεταξύ Παπασταύρου και Σωματείου. Είναι ένα από αυτά, είπε ο Παπασταύρου, που πρέπει να φτιαχτούν.

«Ελπίζω ότι θα δουλέψουμε με το σωματείο να βρούμε λύση»,  ανέφερε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οπότε γίνεται αντιληπτό πως ενδέχεται σύντομα να ακολουθήσουν συζητήσεις για να επέλθουν οι διαφοροποιήσεις εκείνες που ο Σταύρος Παπασταύρου θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν.