Home TOP NEWS Τιμητική διάκριση για το Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας

Τιμητική διάκριση για το Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας


Η εξαιρετική δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι στο Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια είναι δεδομένη. Φαίνεται άλλωστε από το υλικό που καθημερινά η ομάδα δίνει στον κόσμο μέσω της επίσημης ιστορελίδας και των Επίσημων Λογαριασμών της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η επιβράβευση έρχεται πλέον και από την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου η οποία, ύστερα από τη συνεδρία της που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, και μέσα από απόφαση της κριτικής της επιτροπής, θα βραβεύσει τους ανθρώπους μας για το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε πριν από λίγους μήνες με τίτλο «ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ».

Πάντως είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η διοίκηση παρέχει στα παιδιά του τμήματος όλα τα εφόδια για να μπορούν να παράγωγουν τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά αλλά και να πολλές φορές να πρωτοπορούν.

Τα εύσημα πάνε σίγουρα στον πρόεδρο Παπασταύρου και στον αναπληρωτή πόρεδρο της ομάδας μας, Δημήτρη Γρηγόρη.

Το απόσπασμα της ανακοίνωσης της ΕΑΚ που αφορά την ΟΜΟΝΟΙΑ:

Στην κατηγορία «Ντοκιμαντέρ / Βίντεο αφιέρωμα» η διάκριση πάει στο Τμήμα Επικοινωνίας της Ομόνοιας με το ντοκιμαντέρ για το πρωτάθλημα, που ετοίμασαν οι Ανδρέας Δημητρίου (Αρχισυνταξία), Γιώργος Σαζεΐδης, Σάββας Σταύρου (Δημοσιογράφοι), Κυριάκος Σεραφείμ, Ευάγγελος Βαρνάβα, Κωστάκης Σαββίδης (Παραγωγή, Μοντάζ, Κινηματογράφηση). Ακολούθησε ως δεύτερη επιλογή το βίντεο του Ανδρέα Λαζανίτη με θέμα την ιστορία της κυπριακής σκοποβολής.

Οι νικητές θα τιμηθούν στην τελετή, στις 2 Δεκεμβρίου, ενώ τις επόμενες μέρες η ΕΑΚ θα ανακοινώσει και τους δημοσιογράφους που θα παραλάβουν τιμητικές βραβεύσεις (μετά από απόφαση του Δ.Σ. της ΕΑΚ), για την αξιόλογη εργασία τους.