Home TOP NEWS Έρχεται ξεκούραστος για να βοηθήσει!

Έρχεται ξεκούραστος για να βοηθήσει!


Ο αρχηγός αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, το οποίο φυσικά δεν ήταν ικανό να τον κρατήσει εκτός προπονήσεων, ήταν κανονικά στην αποστολή των αγώνων με Δόξα και ΑΕΛ, ωστόσο ο Μπεργκ προτίμησε να τον προφυλάξει και δεν του έδωσε καθόλου χρόνου συμμετοχής.

Ο Ισπανός μέσος αναγκαστικά θα ξεκινήσει στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (26/12) κόντρα στον Αποέλ, αφού ήταν στο φύλλο αγώνος την ημέρα που διακόπηκε το ματς.

Ο Νορβηγός κόουτς έχοντας και την απουσία του Φουάντ Μπασίρου προτίμησε να διαχειριστεί τον ποδοσφαιριστή του, έτσι όπως τον διαχειρίστηκε, δεν ρίσκαρε την συμμετοχή του στα παιχνίδια με Δόξα και ΑΕΛ για να τον έχει απόλυτα έτοιμο στο “αιώνιο”.

Ο Μπεργκ και οι συνεργάτες του ξέρουν πολύ καλά το πόσο απαραίτητος είναι ο Γιόρντι Γκόμεθ. αφού με την παρουσία του κυρίως σε τέτοιου είδους παιχνίδια μπορεί να προσφέρει πολλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ με την εμπειρία και την ποιότητα του.

Στα θετικά λοιπόν, είναι ότι ο Ισπανός έρχεται ξεκούραστος και πανέτοιμος να δώσει βοήθειες στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να πετύχει τον στόχο της κόντρα στον Αποέλ που δεν είναι άλλος από τη νίκη.