Home TOP NEWS Ευγνώμονες που τον έχουμε!

Ευγνώμονες που τον έχουμε!


Ειδική αναφορά στην παρουσία του Μιξ Ντίσκερουντ έκανε ο Χένινγκ Μπεργκ λέγοντας πως στην ομάδα είναι ευγνώμονες που βρίσκεται αυτός ο ποδοσφαιριστής στο δυναμικό της.

Από την πρώτη στιγμή και χωρίς να χρειαστεί να δούμε πολλά πράγματα καταλάβαμε όλοι πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, πληθωρικό ο οποίος «γεμίζει» το χώρο που κινείται.

Εξαιρετικός στην αναχαίτιση του παιχνιδιού των αντιπάλων αλλά και τρομερός στη δημιουργία. Η σιγουριά του στην μεταβίβαση είναι αυτή που επιτρέπει στην ομάδα να κτίζει το παιχνίδι της. Προχθές η επινόηση του, στην κρυφή κάθετη πάσα προς τον Σέχου, έφερε το γκολ μας κόντρα στην ΑΕΛ.

Ήταν μάλιστα αρκετές οι περιπτώσεις μέχρι στιγμής που βρέθηκε σε θέση για γκολ, ατύχησε στις πλείστες και ακόμη το ψάχνει. Αφού τα κάνει όλα στο γήπεδο, ίσως αρχίσει από αύριο να το κάνει κι αυτό.

Συμφωνούμε απόλυτα με τον Μπεργκ. Πρέπει να είμαστε όλοι ευγνώμονες που έχουμε έναν ποδοσφαιριστή αυτής της ποιότητας στην ομάδα μας. Θυμίζουμε πάντως πως το συμβόλαιο πόυ υπέγραψε το καλοκαίρι είναι μονοετούς διάρκειας.