Home TOP NEWS Πάει καιρός από ένα «αιώνιο» με τόσο μεγάλη βαθμολογική κρισιμότητα

Πάει καιρός από ένα «αιώνιο» με τόσο μεγάλη βαθμολογική κρισιμότητα


Ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε ένα ντέρμπι με τεράστια βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες. ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποέλ έχουν ψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα και θεωρείται και για τις δύο ομάδες κομβικό στην πορεία που επιθυμούν να διαγράψουν.

Πάει καιρός από το τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ το οποίο να συγκεντρώνει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Πέρυσι δύο φορές αναμετρηθήκαμε αφού οι γαλαζοκίτρινοι έμειναν στο δεύτερο γκρουπ ενώ και οι αγώνες της κανονικής φάσης είχαν ένα μόνο πρωταγωνιστή. Την ΟΜΟΝΟΙΑ

Το ζήσαμε για χρόνια εμείς αυτό, από την ανάποδη ωστόσο. Και είναι ματς το οποίο αποκτά πολύ μεγαλύτερη σημασία αφού τα βαθμολογικά δεδομένα στις 29 Νοεμβρίου, όταν και διεκόπη, ήταν διαφορετικά. Υπήρχαν περισσότερα παιχνίδια, περισσότεροι διαθέσιμοι βαθμοί.

Και θα είναι παιχνίδι το οποίο για τον νικητή, αν υπάρξει, δεν θα είναι απαγορευτικό το όνειρο τίτλου. Η ισοπαλία σαφώς και δεν βολεύει καμία εκ των δύο ομάδων ενώ ο ηττημένος μπαίνει σίγουρα σε περιπέτειες σε ότι αφορά στη εξασφάλιση, όχι  Ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ακόμα και της εισόδου στην πρώτη εξάδα.

Τα παιχνίδια μειώνονται και πλέον η κάθε νίκη και κάθε ήττα διαμορφώνει δεδομένα.