Home TOP NEWS Γύρισε σελίδα και… βαδίζει από το καλό στο καλύτερο!

Γύρισε σελίδα και… βαδίζει από το καλό στο καλύτερο!

Άφησε για τα καλά πίσω της, τις κακές μέρες η ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτό φαίνεται και εντός των τεσσάρων γραμμών.


Άπαντες στο “πράσινο” στρατόπεδο βλέπουν την ομάδα του Χένιγνκ Μπεργκ να μπαίνει στο γήπεδο και να θυμίζει την ομάδα που όλοι ξέραμε και που έφερε τις μεγάλες επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη τα τελευταία δύο χρόνια.

Όλοι ποδοσφαιριστές μας μηδενός εξαιρουμένου, είτε αυτοί που αρχίζουν τον αγώνα, είτε αυτοί που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, δείχνουν κι αυτοί με την σειρά τους, ότι γύρισαν σελίδα και έχουν βάλει στόχο να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει, την κορυφή.

Είναι γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια με Εθνικό Άχνας (0-2), Βασιλεία (1-1), Άρη Λεμεσού (0-3), Καραμπάχ (2-2), ΑΕΛ(0-1), βλέπουμε τους “μάγκες” του Χένινγκ Μπεργκ να ξέρουν τι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να παίζουν με συγκέντρωση, πάθος, αλλά και θέληση για ένα και μοναδικό αποτέλεσμα τη νίκη.

Πλέον είναι εμφανής αλλαγή προς το καλύτερο της ομάδας μας σε όλους τους τομείς, άλλωστε αυτό το επιβεβαιώνουν και τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα καθώς το σύνολο του Μπεργκ μετράει τρεις νίκες στα τελευταία τρια ματς πετυχαίνοντας εννέα γκολ σε Κύπρο και Ευρώπη και δέχθηκε μόνο τρία κι αυτά στην Ευρώπη.

Στόχος λοιπόν για την συνέχεια είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να “χτίσει” πάνω στις εμφανίσεις που προαναφέραμε κάτι που αν το κατάφερει θα αρχίσει να κάνει τους αντιπάλους της να ανησυχούν (κάτι που το κάνει) ήδη, αφού ήδη άρχισε να στέλνει το μήνυμα ότι, επέστρεψε και είναι εδώ.