Home TOP NEWS Η ανάγκη στον άξονα και η… ενίσχυση στις άλλες θέσεις!

Η ανάγκη στον άξονα και η… ενίσχυση στις άλλες θέσεις!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις πρώτες 14 αγωνιστικές του πρωταθλήματος και με το καλήμερα του 2022 να μπουν δυνατά στον μαραθώνιο για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.


Σίγουρα για να γίνει το πιο πάνω η ομάδα μας θα πρέπει να ενισχυθεί και ήδη κατά την διάρκεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη φώναξε δυνατά σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση.

Άμεση ανάγκη “εμβολιασμού” στον άξονα:

Η δεδομένη απουσία του Κούσουλου, τα 36χρόνια του Γιόρντι Γκόμεθ, η απουσία του Φουάντ Μπασίρου στο Κόπα Άφρικα, κάνει επιτακτική ανάγκη την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου.

Η αφλογιστία στην επίθεση φωνάζει για επιθετικό αλλά και για δημιουργικό μέσο…

Τα αποτελέσματα, οι εμφανίσεις της ομάδας μας, αλλά και οι αριθμοί που έχουμε ενώπιον μας φωνάζουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή. Η ομάδα μας έδειξε ότι, θέλει ένα παίκτη που να μπόρει να δημιουργεί και να σκοράρει, αλλά και ένα επιθετικό που να έχει στενή επαφή με το πλεκτό.

Μπορεί αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές μας να απολαμβάνουν τις διακοπές τους, όμως οι Χένινγκ Μπεργκ και Σίμος Ταραπουλούζης, αλλά και η υπόλοιπη ομάδα προγραμματισμού δουλεύουν εντατικά για την κάλυψη των αναγκών της ομάδας μας.

Τόσο τα βαθμολογικά, όσο και τα χρονικά περιθώρια είναι ελάχιστα, γι’ αυτό άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο θέλουν να κλείσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα τις εκκρεμότητες στην μεταγραφική του Ιανουαρίου.