Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΛ

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΛ

Την τελευταία της προπόνηση θα πραγματοποιήσει το απόγευμα η ομάδα μας πριν τον αυριανό εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΛ.


Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι, άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν ότι δεν θα είναι εύκολο. Η ΑΕΛ μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην είναι στα καλύτερα της, αλλά μετά την αλλαγή του προπονητή και την τριάρα επί του Ολυμπιακού ανέκτησε και πάλι ψυχολογία λίγα 24ώρα πριν την μεταξύ μας αναμέτρηση.

Σε όποια βαθμολογική θέση κι αν βρίσκεται η αντίπαλος μας είναι ντέρμπι και θα χρειαστεί απ’ολους όσους θα αγωνιστούν συγκέντρωση, προσοχή στο αμυντικό τρίτο, προσήλωση στον στόχο και πιστή εφαρμογή του πλάνου του Μπεργκ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπεργκ θα έχει στην διάθεση του τον Γκόμεθ ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, αν θα τον χρησιμοποιήσει ως βασικό αυτό θα εξαρτηθεί από τον Νορβηγό τεχνικό. Απο εκεί και πέρα εκτός θα είναι για άλλο ένα παιχνίδι ο Φαμπιάνο, Γιούστε, Κούσουλος, αλλά και ο Ουζόχο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Το απόγευμα λοιπόν η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται, με το τέλος της προπόνησης θα βγει και η ανακοίνωση για την αποστολή.