Home TOP NEWS Πολύ καλή η αγωνιστική εικόνα, μένει μία «εκκρεμότητα» να διορθωθεί

Πολύ καλή η αγωνιστική εικόνα, μένει μία «εκκρεμότητα» να διορθωθεί


Από τη γενικότερη εικόνα της ομάδας χθες βράδυ θα πρέπει όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι. Η αγωνιστική της ανάκαμψη είναι γεγονός και φαίνεται πως η ομάδα άφησε πίσω το κακό της ξεκίνημα και τις σταθερά μέτριες εμφανίσεις που παρουσίασε στο ξεκίνημα. Αυτό είναι το ένα κομμάτι το οποίο ο Μπεργκ είπε και έκανε. Ανέφερε σε κάποια στιγμή ότι θα διορθώσει όσα χρήζουν βελτίωσης και το έπραξε.

Μένει ωστόσο το σημείο εκείνο πάνω στο οποίο θα πρέπει η ομάδα να δουλέψει πολύ. Η δημιουργία και η αξιοποίηση φάσεων. Χθες βράδυ φτιάξαμε τις ευκαιρίες μας στο πρώτο ημίχρονο από κάποια στημένα. Και για να είμαστε δίκαιοι, είχαμε κάνει αναφορά πρόσφατα στην αδυναμία της ομάδας να απειλεί από στημένες φάσεις και πλέον το βλέπουμε κι αυτό στα παιχνίδια μας.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν σαφώς βελτιωμένοι, προσεγγίζαμε πολύ περισσότερο την αντίπαλη περιοχή όμως υστερούσαμε στο τελευταίο κομμάτι, είτε της μεταβίβασης είτε της σωστής επιλογής μπροστά στο τέρμα. Για να μπορέσουμε να φτάσουμε και φέτος στο πρωτάθλημα χρειαζόμαστε το εύκολο γκολ. Δεν το έχουμε όμως πιστεύουμε πολύ ότι μπορούμε να το βρούμε.

Είναι μία «εκκρεμότητα» στην πολύ καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας η οποία αν «διευθετηθεί» τότε είναι θέμα χρόνου να αρχίσουμε να πλησιάζουμε την κορυφή.