Home TOP NEWS Πρόγραμμα φωτιά το οποίο θέλει να βγάλει εις πέρας!

Πρόγραμμα φωτιά το οποίο θέλει να βγάλει εις πέρας!

Από την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησε για την ομάδα μας το πρόγραμμα “φωτιά”, αφού μέσα στον Δεκέμβριο έχει ενώπιον της τρία ντέρμπι (ΑΕΛ, ΑΕΚ και ξανά ΑΕΛ), το Ευρωπαϊκό παιχνίδι αλλά και το ματς με την Δόξα.


Η ομάδα μας την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA, μετά θα ακολουθήσει το παιχνίδι με την Καϊράτ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.

Είναι παιχνίδια “φωτιά” τα οποία θα κρίνουν και την μετέπειτα πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα γι αυτό είναι όλα τα παιχνίδια εξαιρετικής σημασίας.

Φυσικά στο “Ηλίας Πούλλος” κοιτάζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτή την στιγμή προέχει το ντέρμπι με την ΑΕΛ, μετά από αυτό θα στρέψουν την προσοχή στο ματς με την Καϊράτ και στην συνέχεια ο αγώνας με την ΑΕΚ.

Το σημαντικό για την ομάδα μας είναι ότι σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος θα πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία από τις συνεχόμενες επιτυχίες με το κλίμα στην ομάδα μας να είναι κάτι περισσότερο από θετικό.

Στόχος λοιπόν για το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ και σε αυτή την σειρά των αγώνων, είναι να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμο και αποφαστιστικό γίνεται εντός των τεσσάρων γραμμών και να πάρει τις νίκες που θα μας επιτρέψουν να βαδίζουμε στον σωστό δρόμο και να συνεχίσουμε την αντεπίθεση.