Home TOP NEWS Πρόκληση η σειρά αγώνων που ακολουθεί!

Πρόκληση η σειρά αγώνων που ακολουθεί!

Άπαντες στην ομάδα μας περιμένουν με αγώνια και πως – πως την σειρά των τριών αγώνων που ακολουθεί με Δόξα Κατωκοπιάς, ΑΕΛ (εξ αναβολής αγώνας 1ης αγωνιστικής), και με τον Αποέλ (διακοπέντας αγώνας 11ης αγωνιστικής).


Η σειρά των παιχνιδιών που ακολουθεί σε διάστημα μόλις μια βδομάδας θα κρίνει πολλά για το μέλλον της ομάδας μας στο πρωτάθλημα καθώς θα ξεκαθαρίσει πολλά στην βαθμολογία, ενώ θα φανεί και το κατά πόσο μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπει σφήνα στις πρώτες θέσεις και να διεκδικήσει τα κεκτημένα.

Τα ματς που ακολουθούν την Κυριακή (19/12) με Δόξα, την Τετάρτη (22/12) με Δόξα και την Κυριακή (26/12) με Αποέλ θα είναι μια δυνατή πρόκληση για όλους στο “Ηλίας Πούλλος” από τον Μπεργκ μέχρι και τον τελευταίο ποδοσφαιριστή.

Η πρόκληση για τον Μπεργκ θα είναι να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ που έχει στην διάθεση του σε αυτή την σειρά των αγώνων, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα μετρήσουν δυνάμεις ενόψει και των επερχόμενων αγώνων που θα ακολουθήσουν σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι είπαμε ότι εκτός θα είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Παπουλής, οι μόνιμα παροπλισμένοι Φαμπιάνο, Κούσουλος, Γιούστε και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην λίστα των απόντων για το ματς με την Δόξα Κατωκοπιάς θα προστεθεί και ο Γκόμεθ.