Home TOP NEWS Αντεπίθεση στα λόγια, αντεπίθεση και στην πράξη!

Αντεπίθεση στα λόγια, αντεπίθεση και στην πράξη!

Κανείς στο στρατόπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν προτίθεται να τα βάλει κάτω κι άπαντες με μπροστάρη φυσικά τον Πρόεδρο που θα έρθει τις επόμενες ώρες στην Κύπρο, είναι έτοιμοι να κυνηγήσουν και να υλοποιήσουν τους στόχους τους.


Τόσο στην τεχνική ηγεσία, όσο και στους ποδοσφαιριστές έχει σταλεί το μήνυμα για την αντεπίθεση και άπαντες είναι πανέτοιμοι να αφήσουν τα προηγούμενα αποτελέσματα και ότι έγινε το προηγούμενο διάστημα και να κάνουν τα λόγια, πράξη έτσι ώστε να βάλουν ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι φαίνεται να υπάρχει κινητικότητα, άλλωστε αυτό λέχθηκε κι από επίσημα χείλη πριν από το παιχνίδι με τον ΠΟΞ για τον θεσμό του Κυπέλλου ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει εντοπίσει κάποιους ποδοσφαιριστές που μπορούν να έρθουν και να ενισχύσουν άμεσα την ομάδα κι εξελίξεις λογικά θα έχουμε τα επόμενα 24ώρα και με την παρουσία του Προέδρου στο νησί.

Δεν είναι η πιο εύκολη η μεταγραφική περίοδος αυτή του Ιανουαρίου με τα δεδομένα να αλλάζουν από στιγμή – στιγμή. Στο Δ.Σ. της ομάδας μας ευελπιστούν ότι, οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί στους ποδοσφαιριστές που έχουν εντοπιστεί να είναι τέτοιες που θα τους κάνουν να έρθουν στο “Ηλίας Πούλλος” και να ενισχύσουν την ομάδα, βοηθώντας στην αντεπίθεση.