Home TOP NEWS Από το 86% στο 93% οι πιθανότητες μεταγραφής του Τζιωνή

Από το 86% στο 93% οι πιθανότητες μεταγραφής του Τζιωνή

Όπως όλα δείχνουν ο Μαρίνος Τζιωνής θα ετοιμάσει βαλίτσες για την μετακόμιση του στις ΗΠΑ και στην ομάδα Sporting Kansas City, όπου θα συνεχίσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα.


Σε άρθρο μας κατά την διάρκεια της βδομάδας που πέρασε, σας αναφέραμε ότι η γνωστή σελίδα transfermarket έδινε 86% πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή μας, ωστόσο αυτές οι πιθανότητες έχουν αυξηθεί στο 93%, με τον Μαρίνο Τζιωνή να είναι πιο κοντά στην μεταγραφή του.

Εμείς δεν έχουμε να γράψουμε πολλά για την διαφαινόμενη μεταγραφή του Τζιωνή στις ΗΠΑ, αυτό που έχουμε να πούμε στον ποδοσφαιριστή είναι ότι, όλοι νιώθουν περήφανοι για την εξέλιξη του και του αξίζουν πολλά μπράβο και πολλά ευχαριστώ για τις στιγμές που μας χάρισε φορώντας την πράσινη φανέλα, αλλά και για τα σημαντικά γκολ που πέτυχε τα οποία βοήθησαν την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Πρέπει να γνωρίζει ο κάθε ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με την Μαρίνο ότι, η ιστοσελίδα μας θα παρακολουθεί την εξέλιξη τους, αλλά και ότι θα κάνουν με την φανέλα της νέας τους ομάδας, όπως άλλωστε θα κάνουμε και με τον Μαρίνο Τζιωνή.