Home TOP NEWS Αυτοκριτική και ενίσχυση για αντεπίθεση

Αυτοκριτική και ενίσχυση για αντεπίθεση

H ιστοσελίδα match.cy εξασφαλίσε πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν ότι, η Διοίκηση της ομάδα μας θα κάνει τα πάντα για να μην αφήσει τη χρονιά να πάει χαμένη.


Αυτούσιο το ρεπορτάζ:

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας δεν έχει καμία διάθεση να αφήσει τη χρονιά να πάει χαμένη.

Μάλιστα, τολμούν πλέον να αναφέρονται στα λάθη του προγραμματισμού που έγινε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου (Μίχαελ Λούφτνερ, Λεωνίδας Παπαδάκης). Λάθη που φαίνεται να είναι από τους κύριους λόγους των αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ομόνοια κατά την τρέχουσα σεζόν, συμπεριλαμβανομένης και της μη σωστής ενίσχυσης.

Δεν διστάζουν, επίσης, να αναφέρουν πως οι διορθωτικές αλλαγές για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα ξεκίνησαν πολύ πριν τον Ιανουάριο με αλλαγές ουσίας στο «Ηλίας Πούλλος».

Πρόσθετα δεν εφησυχάζουν και στόχος παραμένει να γίνουν μεταγραφές με ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά. Πρόθεση των «πρασίνων» είναι η εξάντληση των τριών κινήσεων που δικαιούνται, πέραν της ήδη επανεγγραφής του Ερνέστ Ασάντε.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου δηλώνει ευθέως ότι απαιτεί από όλους ολική αντεπίθεση με στόχο η ομάδα να πανηγυρίσει τίτλο ή τίτλους.

Πηγή:match.cy